bannerPos

Seges Svineproduktion: Kina vil mangle svin tre år endnu

Der er mange tomme stalde i Kina på grund af den afrikanske svinepest. Ifølge Seges Svineproduktion vil det formentlig tage tre-fire år, inden svinekødsmarkedet i Kina er normaliseret. Arkivfoto: Johannes Hansen
18-09-2019 14:38

Det kinesiske svinekødsmarked er underforsynet helt frem til efteråret 2022, vurderer Seges Svineproduktion i et nyt notat.

Der vil mangle svin på det kinesiske marked i tre år endnu, vurderer Seges Svineproduktion i et notat.

Baggrunden er, at de kinesiske svineproducenter først nu har fået en reel mulighed for at genindsætte dyr i deres stalde, efter at Kina netop har indført en række foranstaltninger, der skal kontrollere smitten med afrikansk svinepest (ASF).

- Genindsætning forventes at begynde i efteråret 2019 og vil formentlig forløbe f

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøgodkendelse til andre staldsystemer

Ikke alle stalde passer ind i de traditionelle kasser i en miljøansøgning. SvineRådgivningen meddeler, at de har god erfaring med sådanne sager.

IGC forventer global overskudsproduktion i 2020

IGC, The International Grains Council, forventer en overskudsproduktion af afgrøder på globalt plan i sæsonen 2020 og 2021. Men det er ikke fra Europa, den store afgrødeproduktion i givet fald vil komme.

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.
Side 1 af 1850 (36981 artikler)Prev1234567184818491850Next