bannerPos

Aktuelle nyheder om Maskiner

Her på siden samler vi de vigtigste nyheder og gode råd indenfor maskiner.

For at være helt up-to-date kan du også vælge at abonnere på vores ugentlige maskin nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Pöttinger udvider

Pöttinger har netop igangsat byggeriet af den fjerde fabrik i St. Georgen i Østrig, der om et år bliver til en helt ny samlebåndsfabrik for produktion af riverne i Top-serien og presserne i Impress-serien.

Ung iværksætter er ny salgschef hos Semler Agro

Used Equipment Center, der er Semler Agros center for brugte landbrugsmaskiner, fik ved årsskiftet ny salgschef. Valget faldt på den 35-årige Rasmus Thing, der var en del udviklingsteamet bag Used Equipment Center.

Uændret salg af traktorer i Danmark

Selvom traktorsalget faldt en smule i april måned, er salget af traktorer for de første fire måneder stort set uændret. Det er John Deere, der fører med et mulehår i denne måneds traktorstatistik for april måned.

Väderstad opdaterer

Nu kan du hente Väderstad QuickStart-videoer i E-Control-appen.

Husk forsikringen, når du laver landbrugsarbejde for andre

Udfører du landbrugsarbejde for andre, skal du kraftigt overveje at udvide din ansvarsforsikring med dækning for behandling- og bearbejdningsskader, lyder opfordringen fra Peter Quitzau fra DLBR Forsikringsmægler.

Sæsonens første kartoffelrenser sat i gang

I sidste uge kunne Thyregod sammen med Brovig Maskiner i Tinglev starte en 4 rækket mekanisk renser til kartofler op hos Martin Petersen i Vippel og Andreas Jessen Terkelsbøl.

Ny Kverneland-forhandler i Nordjylland

Med virkning fra 1. maj 2020 er Brdr. Thorsen blevet Kverneland-forhandler i det gamle Hjallerup Maskinforretnings salgsdistrikt.

Er klar til service til græshøsten

AGCO har sat alle sejl til for at være klar til at dække behov under den kommende græshøst.

Nyt dæk til læssemaskiner

Dækproducenten Alliance har lanceret et nyt multidæk, som er optimeret til både at køre i mudder og på beton. På den måde får landmændene adgang til et prisvenligt alternativ som kan gøre arbejdet med læssemaskiner lettere.

Maskindivision rundede milliarden i Danmark

Danish Agro Machinery forventer at levere de bestilte Claas-mejetærskere til høst trods corona-udfordringerne i produktionsleddet.

Præcisionslandbrug har gjort sit indtog

Danmark er helt i front, når det gælder brugen af præcisionsværktøj i marken. Det skyldes i høj grad at de store produktionsomkostninger stiller høje krav til effektiviteten. Ekspert guider os gennem udviklingen i præcisionslandbrug.

Organisationsændring med dansk islæt hos Case IH

Case IH har siden 2017 haft danske Peter Friis på posten som Marketing Director for Europa. Nu går Peter Friis nye veje med søsterbrandet Steyr og en anden dansker flytter ind på Case IH’s europæiske kontor i St. Valentin, Østrig.