bannerPos

Skov køber canadisk ventilationsvirksomhed inden for kvæg

Direktør Jørgen Yde Jensen fortæller, at Skov længe har været på udkig efter en virksomhed til at supplere den nuværende forretning.

Redaktionen

08-10-2019 12:07
Canadisk virksomhed med omsætning på 64 millioner kroner er blevet overtaget af Skov A/S, der producerer ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion

Skov A/S, der producerer ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion, overtager pr. 1. oktober 2019 den canadiske virksomhed Secco International Inc., der er specialist i ventilationssystemer til kvæg.

Skov har 1. oktober overtaget 80 procent af virksomheden, mens de nuværende to ejere af Secco fortsat har en 20 procent ejerandel.

Virksomheden er etableret i år 2000 og har hovedsæde i Saint-Hyacinthe, tæt på Montréal i staten Quebec, Canada.

-Vi har i længere tid været på udkig efter en virksomhed, der kan supplere vores nuværende forretning, så vi også kan levere klimaløsninger til kvægstalde, fortæller adm. direktør Jørgen Yde Jensen, Skov A/S i en pressemeddelelse.

Secco har 45 medarbejdere og omsatte i seneste regnskabsår 2018/19 for ca. 64 millioner kroner. Virksomheden har en dominerende position på hjemmemarkedet og har et netværk af forhandlere i primært Nordamerika, Europa, Rusland og Japan.

-Secco er ligesom Skov en virksomhed, der lægger vægt på høj kvalitet og værdiskabelse for kunderne. Vi har besøgt Secco og deres kunder flere gange i den seneste tid, og kvaliteten og performance af virksomhedens løsninger er helt i top, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

Secco har i en periode været på udkig efter et samarbejde med en international virksomhed, der kan sikre deres globale udvikling og accelerere den fremtidige vækst. Virksomheden har lagt vægt på at indgå i en koncern med samme forretningsmæssige værdier.

-Vi bibeholder Secco som en selvstændig virksomhed med eget brand og egne salgskanaler, mens vi vil udnytte de produkt- og markedsmæssige synergier, der er mellem de to virksomheder, fortæller Jørgen Yde Jensen.

Secco´s mekaniske produkter er kendt for at være førende inden for kvægbranchen, mens SKOV vil kunne tilføre ny styringsteknologi, der vil give kvæg- og mælkeproducenter et endnu bedre klima og produktivitet i staldene.

- SKOV overtager en virksomhed, der produktmæssigt komplementerer os godt, og som er økonomisk veldreven. Jeg er sikker på, at opkøbet vil bidrage positivt til begge virksomheder, og vi glæder os til at komme i gang, afslutter Jørgen Yde Jensen.

Opkøbet sker i forbindelse med, at en af Secco´s ejere har ønsket at træde ud af forretningens ledelse inden for det næste år, mens den øvrige ledelse og medarbejderstab fortsætter som hidtil.

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next