bannerPos

Skiold overtager førende spansk selskab

- Vi har været meget imponerede over Rotecnas ledelse, siger Skiold-direktør, Søren Overgaard, i forbindelse med overtagelsen af Rotecna.
20-07-2020 11:15

Skiold har overtaget den spanske udstyrsproducent Rotecna, som betyder kraftig stigning i selskabets omsætning.

Skiold, der har hovedkontor i Sæby, udvider nu sin forretning. Skiold har således overtaget ejerskabet af Spaniens førende udstyrsprodicent  Rotecna, som specialiserer sig i konstruktion, fremstilling og markedsføring af udstyr og løsninger til svineproduktion

Rotecna er vokset støt i løbet af de sidste ti år fra cirka 10 millioner euro i omsætning i 2010 til næsten 50 millioner euro i 2020. Udover at være til stede i Spanien er Rotecna også gået ind på nye markeder i for eksempel Europa og Latinamerika. 

Rotecna bliver en del af Skiolds eksisterende svinedivision, hvorved dennes størrelse næsten bliver fordoblet målt i omsætning. Med overtagelsen af det spanske firma, så nærmer Skiold sig nu en omsætning på 200 millioner euro.

I en pressemeddelelse lyder det fra Skiolds koncerndirektør Søren Overgaard, at han er begejstret, og ser et stort potentiale i overtagelsen.

- Vi har været meget imponerede over Rotecnas ledelse, operationelle platform, produktportefølje og innovative evner, og ser frem til yderligere at udvikle og investere i Rotecnas eksisterende aktiviteter i Spanien. Rotecna har et veludviklet distributionsnetværk med stærke partnerskaber, som Skiold agter at fortsætte med at støtte og få til at vokse. Ved at kombinere vores aktiviteter vil vi kunne betjene vores kunder endnu bedre gennem en styrket produktportefølje og øget volumen til at opbygge et endnu mere omfattende salgs- og servicenetværk globalt, forklarer han.

I pressemeddelelsen lyder det videre, at kombinationen af Skiold og Rotecna giver klare, strategiske fordele for begge selskaber. Blandt andet et stærkere globalt fodaftryk og en større platform for vækst på nye markeder, en bredere produktportefølje af førende teknologier og øget volumen til at støtte investeringer i forskning og udvikling, herunder digitale løsninger.

Rotecnas ledelse vil fortsat stå i spidsen for selskabet, og selskabet forretningsaktiviteter med kunder og leverandører vil fortsætte uændret, lyder det.

Rotecna blev grundlagt i 1991 og har hovedkontor i Agramunt i Spanien.

ege

Landmand slipper for at bøde for rådgivers fejl

En fejl i gødningsregnskabet begået af landmandens konsulent betød anklage for overgødskning og en bøde på 16.000 kroner. Konsulenten tog på vegne af landmanden sagen til retten, og landmanden er nu frikendt. - Historisk afgørelse, lyder det fra konsulenten, Vagn Lundsteen.

Videoer om so-overlevelse

Seges Svineproduktion og dyrlæge Andreas Birch fra Ø-Vet belyser i et samarbejde, hvor det er bedst at skride ind for at forebygge en lav so-overlevelse. Det kan man høre om i nye videoer fra Svineproduktion.dk.

Indgå forpagtningsaftaler hvis du ikke kan stå for presset

Sprøjteforbud i BNBO er »tvangs-økologisering«, lyder det fra forening, der har lagt sag an mod staten for tiltaget. Foreningen opfordrer landmænd til tage deres forholdsregler, hvis de alligevel vælger at skrive under på »frivillige« aftaler med kommunerne om pesticider.

Jysk vil snart kun have træ fra FSC-skov

Alle nye træprodukter i Jysk skal være produceret af FSC-certificeret træ fra 1. januar 2022. Ved udgangen af 2024 vil alt træ brugt til møbelkædens produkter være FSC-certificeret.

Majs er kommet i fokus

Flere nye tilfælde med afrikansk svinepest er hen over ugen blevet konstateret i Tyskland. Det er dog ikke kun den afrikanske svinepest, der bekymrer landbrugsmarkedet. Det samme gør udviklingen i den globale forsyningssituation for majs, hvor den ene produktionsnedskrivning følger efter den anden.

I skovens dybe stille ro…

Naturen kan lindre og give psykisk sårbare ro. Et flertal i Folketinget vil nu hjælpe flere psykisk sårbare ud og få glæde af naturen gennem et partnerskab mellem Miljøstyrelsen og Landsforeningen Sind.

Barkbiller koster skovejere kassen

Skovbruget i Centraleuropa er hårdt ramt af billeangreb og oplever store tab. Skovdyrkerne opfordrer danske skovejere til at holde godt øje med angreb i bevoksningerne.

Forventer normalt marked

Skovfoged Klaus Lindhardtsen har positive forventninger til de kommende måneder.

Tiden er oplagt til skovning af løvtræ

Verdensøkonomien påvirker løvtræsmarkedet, og de senere år er forårsmarkedet lukket ned allerede efter kort tid. Er man skovejer og har løv på hylden, kan efteråret derfor være en god mulighed for afsætning, råder skovfoged.
Side 1 af 1924 (38477 artikler)Prev1234567192219231924Next