bannerPos

Hedegaard får ny ledelse

26-02-2020 16:06

I forlængelse af Danish Agros opkøb af aktier i grovvarevirksomheden Hedegaard A/S har adm. direktør Søren Rathcke ønsket at give ledelsesansvaret i Hedegaard videre. Salgsdirektør Henrik Bendtsen og Indkøbsdirektør Mads Kristensen vil som nye sideordnede direktører udgøre den fremtidige ledelse.

Koncernchef i Danish Agro, Henning Haahr, uddyber baggrunden for skiftet:

- Søren Rathcke har været en yderst dygtig leder i Hedegaard gennem 22 år. Jeg havde meget gerne set, at Søren fortsatte i den stilling, men han har vurderet, at det nu ville være det rigtige tidspunkt at give ledelsesansvaret videre. Og det respekterer jeg naturligvis. Jeg vil gerne her takke Søren Rathcke for hans store indsats i Hedegaard gennem årene og er glad for, at han har sagt ja til at være tilknyttet Danish Agro koncernen i andre roller, siger Henning Haahr, og fortsætter:

- Med Henrik Bendtsen og Mads Kristensen som nye sideordnede direktører, der begge har mange års erfaring i Hedegaard, opretholder vi en stærk fremtidig ledelse. De vil kunne videreføre et stærkt lederskab i Hedegaard og være med til at udnytte de nye muligheder for synergier mellem Danish Agro og Hedegaard, som den nye ejerstruktur giver mulighed for, siger han.

Også Søren Rathcke forklarer baggrunden for sit stop:

- Med den nye ejerstruktur går Hedegaard ind i en ny æra. Jeg har været adm. direktør i Hedegaard i mange år og har vurderet, at det her var en god anledning til at give staven videre. Jeg er helt sikker på, at Henrik Bendtsen og Mads Kristensen bliver et stærkt ledelseshold for selskabet. Jeg ønsker dem og alle medarbejdere i Hedegaard al mulig held og lykke, siger Søren Rathcke.

Udover rollen som administrerende direktør i Hedegaard fratræder Søren Rathcke også som medlem af Danish Agros koncernledelse. Søren Rathcke vil fortsat være tilknyttet Danish Agro koncernen i andre roller.

 

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.

Det rette silovalg sikrer bedriftens korn og foderstoffer

Optimal opbevaring af råvarer kræver planlægning og rigtigt valg af silo-leverandør, lyder det fra branchemand.
Side 1 af 1806 (36117 artikler)Prev1234567180418051806Next