bannerPos

DeLaval køber milkrite | InterPuls

Administrerende direktør Joakim Rosengren, DeLaval, er glad for opkøbet af milkrite | InterPuls
07-07-2020 12:24

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

Handlen er betinget af godkendelse fra relevante konkurrencemyndigheder. Hos DeLaval er man stolte over indkøbet.

- Vi er stolte over at kunne byde velkommen til milkrite | InterPuls i DeLaval Group. milkrite | InterPuls er en meget succesrig virksomhed med et stærkt brand og er anerkendt af mælkeproducenter verden over. milkrite | InterPuls vil blive kørt som et selvstændigt firma i DeLaval organisationen, dog vil Craig Sage, Administrerende Direktør i milkrite | InterPuls, rapportere direkte til mig, siger Joakim Rosengren, President & administrerende direktør i DeLaval.

Den nye del af DeLaval-koncernen er en global ledende virksomhed, der leverer komplette malkepladsløsninger til mælkeproducenter verden over med det formål at forbedre hver enkelt mælkeproduktion. milkrite | InterPuls vil fortsætte sin langsigtede strategi med samme ledelse, organisation, brand og kanaler til markedet.

- Milkrite | InterPuls har været en vigtig del af Avon Rubber i flere år. Dog synes bestyrelsen, at det nu er det rigtige tidspunkt at sælge virksomheden. Vi tror på, at milkrite | InterPuls under det nye ejerskab får mulighed for fortsat at blomstre og vokse i fremtiden, siger Paul McDonald CEO i Avon Rubber.

hka

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.

Vi kan tillade os at vente

Til trods for, at kornhøsten er en uge senere på det end normalt, anbefaler østjysk konsulent – med udsigt til en varm og solrig uge - at slå koldt vand i blodet, så vandprocenten kommer ned under de ønskede 15 procent i kornet.

Økolog satser på hvede

Jens Peter Skovsgaard i Branderup ved Tønder har gode erfaringer med at dyrke hvede - i år gælder det sorten Informer.

Der er en merindtjening i sigte ved at udskifte den gamle malkerobot

Driftsøkonom Søren Hansen fra Sagro, oplever lige nu mange malkerobotter, som står til udskiftning på grund af deres alder. Her er det ikke urealistisk at opnå en besparelse eller merindtjening på 140.000 kroner pr. år ved at udskifte den gamle med en ny, mener han.

Kraftig stigning i Kinas import af grisekød

Kina har i første halvår af 2020 øget importen af svinekød markant. Fra dansk side er eksporten til Kina af fersk/frosset svinekød steget med 250 procent, viser nye tal.

Så er der igen varer på hylderne

Både sælgere og købere af landbrugsejendomme valgte at »klappe hesten«, efter statsminister Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og lukkede store dele af landet ned

L&F kalder miljøvismands beregninger for grænsende til det absurde

Argument om at strenge klimakrav til dansk landbrug får produktion til at flytte udenlands, holder ikke, hvis man med udenlands mener inden for EU, mener miljøvismand Lars Gårn Hansen. L&F helt uenig med professoren.
Side 1 af 1888 (37752 artikler)Prev1234567188618871888Next