bannerPos

Dansk EM-guld i traktortræk

Der blev dystet på hestekræfter og trækkraft, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande. Foto: Dansk Tractor Pulling
10-09-2019 13:19
Flotte danske placeringer, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande

Det gav i den grad hjemmebane-glæde da weekendens EM i Tractor Pulling fandt sted i Brande. For mens flere danske deltagere måtte drage skuffede hjem, gik det helt anderledes for Michael Galsgaard fra Hurup, Thy.

Han kan nemlig nu kalde sig Europamester i Pro Stock-klassen, hvor han sikrede sig EM-guld.

- Det er rigtig dejligt. Det må jeg sige. Vi ramte dagen og gjorde det, vi skulle. Det hele flaskede sig for os, så det er en dejlig fornemmelse, sagde den glade guldvinder ifølge TV Midtvest.

Arrangørerne kan se tilbage på en vellykket weekend, hvor vejret dog ind imellem kom til at spille dem et puds. Kraftige regnbyger gjorde nemlig, at flere af konkurrencerne måtte afbrydes undervejs – men alt blev dog gennemført til sidst.

jba

Nye EU-regler af påhængskøretøjer

Færdselsstyrelsens udmelding om, at nye EU-regler for påhængskøretøjer skal implementeres 1. september 2020, skaber problemer for maskinfabrikanterne. Branchefællesskabet om Færdsel arbejder nu på en længere frist.

FRDK inviterer til generalforsamling og fagdag

Engelske Clive Bailye er hovedindlægsholder, når FRDK afholder generalforsamling og efterfølgende fagdag på Fyn.

Styrk dine lederkompetencer

I foråret og efteråret 2020 afholder Seges kurser for driftsledere i svineproduktionen på dansk og engelsk.

Vanopslagh og Bonnesen taler til BL-møde

Bæredygtigt Landbrug forventer stort rykind til generalforsamling i næste uge, hvor Venstre og Liberal Alliance står for de politiske taler.

Digitale muligheder og øget rådgivning giver bedre bundlinje hos landmænd

Ny analyse viser, at 19 landmænd, der var de første til at teste Seges’ digitale økonomistyringsprogram Dashboard, har oplevet markante forbedringer af deres økonomi.

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.
Side 1 af 1773 (35455 artikler)Prev1234567177117721773Next