bannerPos

Rapsprisen tilbage ved vigtigt bundniveau

Ugegraf for MATIF Rapsfrø, første position i euro pr. ton Rapsprisen er på vej ned mod en test af støtte for den langsigtede op-trend ved 385 euro.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
26-02-2020 23:29

Rapsprisen er gået kraftigt ned hen over de seneste uger og har således været i kortsitet ned-trend siden januar måned. Mere end to måneders nedtur betyder, at rapsprisen lige nu tester et meget afgørende støtteniveau for den langsigtede op-trend, der for alvor tog fart i starten af 2019. Selvom prispotentialet i nedadgående retning er forholdsvis begrænset, så vil et nedadgående brud frembringe et signal til del-salg, for at sprede den prismæssige risiko ud på flere prisniveauer.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.

Det rette silovalg sikrer bedriftens korn og foderstoffer

Optimal opbevaring af råvarer kræver planlægning og rigtigt valg af silo-leverandør, lyder det fra branchemand.
Side 1 af 1806 (36117 artikler)Prev1234567180418051806Next