bannerPos

Rapsprisen bryder snart opad

Ugegraf for MATIF Rapsfrø, første position i euro pr. ton Rapsprisen kommer igen op og det tyder stadig på at vi skal se en rapspris søge op mod 425 euro pr. ton.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
11-09-2019 07:27

Den europæiske rapspris kæmper fortsat med at bryde gennem de seneste to års gamle toppe og modstandsniveauer i opadgående retning. Men bruddet ser snart ud til at kunne komme og efterfølgende vil rapsprisen i Europa i forventet fald have et rigtigt godt opadgående potentiale. Jeg fastholder derfor min anbefaling om at holde tilbage med salg af rapsfrø. Modsat hvedeproduktionen, der i Europa i år blev god, så tyder det ikke på at somm

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde minkavlere

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke, som mange minkavlere nyder godt af, kan være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.

Ukrainsk afgrødeproduktion opskrives

Den ukrainske afgrødehøst opskrives nu, efter en periode med gunstige vejrforhold. Ukraine er blandt verdens største eksportører af afgrøder, og derfor er det endnu en prissvag faktor, vi står overfor på afgrødemarkedet her i Europa.

Angreb af havreål i vårsæd

De første angreb af havrecystenematoder i havre er konstateret.
Side 1 af 1852 (37026 artikler)Prev1234567185018511852Next