bannerPos

Bryder DAX op eller afviser den nu – afgørende test

Ugegraf for DAX-30 i euro Det ledende tyske aktie-index DAX30 har været stigende i godt og vel en måned. Nu rammer indexet et afgørende opadgående modstandsniveau, der kan beslutte om opturen skal fortsætte eller en ny nedtur skal sætte ind.

Peter Arendt

Markedsanalytiker minAgro.dk
19-09-2019 07:42

Tre ugers optur på aktiemarkedet betyder, at det ledende tyske DAX30 nu banker mod sommerens topniveauer. Skulle det blive til et brud så begynder det i igen at se mere kursstærkt ud på aktiemarkedet her i Europa. Derimod vil en afvisning af sommerens topniveauer signalere en ny salgsmulighed på aktier generelt set. Derfor er det en forholdsvis afgørende test, som det ledende europæiske og tyske aktieindex lige nu står overfor.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next