bannerPos

Valtra afslører ny traktorserie live

Valtra lancerer ny Valtra traktorserie den 28. august. Du kan tilmelde dig til lanceringen på www.valtralive.com.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
31-07-2020 09:49
Normalt er præsentation af ny traktorer kun reserveret til forhandlere og presse, men Valtra har valgt at præsentere deres nye traktorserie, hvor enhver kan deltage.

Det er om at åbne sin computer, telefon eller tablet, hvis man vil følge lanceringen af Valtras nye traktorserie.

- Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering, fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Den nye traktorserie består af fire modeller, der rangerer fra 100 til 140 hestekræfter. Hestekræfterne er dog ikke den eneste nyhed, da de nye traktorer også kommer med en række nye funktioner, der efterfølgende vil være tilgængelige i alle traktorserierne sammen med nye tjenester.

De nye produkter og funktioner bliver præsenteret med videoer, information og billeder i et virtuelt lanceringsrum, hvor gæster kan se materialet i vilkårlig rækkefølge. Efter den virtuelle lancering, starter Valtras SmartTour, hvor den nye traktorserie til køre på rundtur igennem Europa. Besøgende gæster får, på lokationer i hele Europa, mulighed for at prøvekøre den nye traktor sammen med andre Valtra maskiner.

Lanceringen af den nye traktorserie foregår den 28. august klokken 9.00 www.valtralive.com, hvor du skal registrere sig som bruger for at deltage i livelanceringen.

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next