bannerPos

Nye avancerede Massey Ferguson-traktorer

Massey Ferguson har netop på et pressemøde i Frankrig lanceret en helt ny traktorserie, MF 8S-serien. Den fås i fire modeller fra 205 til 265 hk. Traktorerne i Next-serien tilbydes med en lang række avancerede features, der ikke er set før.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
24-07-2020 15:56
Massey Ferguson lancerede fredag eftermiddag en nydesignet, avanceret traktorserie.

På et stort digitalt anlagt pressemøde fra Massey Ferguson-fabrikken i Beauvais i Frankrig blev koncernens hidtil største satsning indenfor traktorer, Massey Ferguson Next-traktorserien, lanceret.

Traktorerne i Next-serien tilbydes med en lang række avancerede features, der ikke er set før, langt bedre komfort, effektivitet og anvendelsesmuligheder.

Deltagerne til pressemødet fik fortalt, at der er brugt rigtig mange arbejdstimer på at udvikle den nye MF 8S-serie: Over en million udviklingstimer, der inkluderer ingeniørtimer, udvikling, test og afprøvninger.

Fire modeller

Next-traktorserien tilbydes i fire modeller:

MF 8S.205, 205 hk, MF 8S.225, 225 hk, MF 8S.245, 245 hk og MF 8S.265, 265 hk.

Serien, der har været under udvikling gennem de seneste fem år, har beholdt det ikoniske Massey Ferguson-design.

De ny traktorer tilbydes med flere forskellige transmissionsmuligheder, blandt andet Dyna-7 Semi Powershift og Dyna E-Power transmission.

Kabinen har brugervenlige betjeningsfunktioner og skærme, og kabinestørrelsen er 3,4 kubikmeter med et lavt støjniveau på kun 68 decibel, det laveste på markedet ifølge Massey Ferguson, ligesom der er automatisk aircondition, nyt armlæn og 360 graders udsyn.

Intelligente sensorer

Den nye Massey Ferguson-traktorserie kan fås med IoT-sensorer, hvor IoT står for Internet of Things. IoT-sensorer indsamler data fra traktoren og over, hvor den kører.

Der bliver mulighed for kørsel uden rat i de nye MF 8S-traktorer, og serien er gjort klar til autonom kørsel.

MF 8S-next-traktorerne er udstyret med avanceret præcisionsteknologi, der gør traktoren i stand til selv at tilpasse sig både den jord, traktoren kører på, og den afgrøde, som skal behandles.

MF 8S-serien kommer på markedet allerede nu med forskellige transmissionsmuligheder.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

De nye Next-traktorer

Noget af det nye på MF 8S-serien er:

● Nem vedligeholdelse

● Energibesparende lys og iøjnefaldende baglygter

● Kulstoffrie dæk fra Trelleborg med automatisk CTIS+-dæktryksystem

● Sølvgråt førerhus, der hælder lidt fremad

Fokus på det rette match mellem ko og tyr

Med aAa-metoden tilføjes info om kvægets fysik som et vigtigt parameter til avlen. Hænger kvægbesætningens dyr fysisk godt sammen, påvirker det nemlig både sundhed og ydelse – og dermed bundlinjen - i positiv retning. Det mener Joost van der Horst, der rådgiver inden for metoden.

Skyd majssåningen et par uger for bedste udbytte

En god fremspiring i majsen kræver en ordentlig jordtemperatur – og det får man ikke i midten af april, lyder det fra grovfoderrådgiver fra Velas.

Seges: Ikke den første sag

Der har tidligere været lignende sager, hvor landmænd i retten både er dømt og frikendt for fejl begået af deres konsulenter, lyder det fra Troels Toft, plantedirektør i Seges.

Landmand slipper for at bøde for rådgivers fejl

En fejl i gødningsregnskabet begået af landmandens konsulent betød anklage for overgødskning og en bøde på 16.000 kroner. Konsulenten tog på vegne af landmanden sagen til retten, og landmanden er nu frikendt. - Historisk afgørelse, lyder det fra konsulenten, Vagn Lundsteen.

Videoer om so-overlevelse

Seges Svineproduktion og dyrlæge Andreas Birch fra Ø-Vet belyser i et samarbejde, hvor det er bedst at skride ind for at forebygge en lav so-overlevelse. Det kan man høre om i nye videoer fra Svineproduktion.dk.

Indgå forpagtningsaftaler hvis du ikke kan stå for presset

Sprøjteforbud i BNBO er »tvangs-økologisering«, lyder det fra forening, der har lagt sag an mod staten for tiltaget. Foreningen opfordrer landmænd til tage deres forholdsregler, hvis de alligevel vælger at skrive under på »frivillige« aftaler med kommunerne om pesticider.

Jysk vil snart kun have træ fra FSC-skov

Alle nye træprodukter i Jysk skal være produceret af FSC-certificeret træ fra 1. januar 2022. Ved udgangen af 2024 vil alt træ brugt til møbelkædens produkter være FSC-certificeret.

Majs er kommet i fokus

Flere nye tilfælde med afrikansk svinepest er hen over ugen blevet konstateret i Tyskland. Det er dog ikke kun den afrikanske svinepest, der bekymrer landbrugsmarkedet. Det samme gør udviklingen i den globale forsyningssituation for majs, hvor den ene produktionsnedskrivning følger efter den anden.

I skovens dybe stille ro…

Naturen kan lindre og give psykisk sårbare ro. Et flertal i Folketinget vil nu hjælpe flere psykisk sårbare ud og få glæde af naturen gennem et partnerskab mellem Miljøstyrelsen og Landsforeningen Sind.
Side 1 af 1924 (38480 artikler)Prev1234567192219231924Next