bannerPos

Ny Bactocell Farm - uden krav om HACCP

Ifølge Lallemand Animal Nutrition er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel. Arkivfotos
27-06-2020 23:24

Fordelene er mange ved det netop lancerede produkt Bactocell Farm, et af dem er ifølge producenten, at det ikke kræver HACCP på gården.

Lallemand Animal Nutrition er klar med et nyt produkt - Bactocell Farm.

Bactocell Farm består af mælkesyrebakterien Pediococcus Acidilatici. Den er specielt udviklet til grise og kan bruges som tilskud eller tilsættes hjemmeblandet foder.

Der er tale om et tilskudsfoder, der ikke kræver HACCP på gården. Det består af 80 procent ren Bactocell, opblandet med calciumcarbonat og inaktiveret gær.

Det tilsættes med 125 gram pr. 1000 kg tørt foder i blandingen.

Ifølge Jens Peter Hansen fra Lallemand Nordic er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel.

- Samtidig er det med til at sikre maksimal udnyttelse af foderets energi og aminosyrer. Større tilvækst, bedre foderudnyttelse, højere leveringsprocent og reducerer problemer med slagsmål og halebid, lyder det endvidere fra Jens Peter Hansen om de mange fordele.

cab

 

 

Produktion af græsprotein er i gang

Danmarks første kommercielle anlæg til fremstilling af græsprotein er etableret, så foder med græsprotein kan forventes klar i dette efterår. Seges afholder webinar om græsprotein den 14. september.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvor-dan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskatningen og momsen?

Planteavlskonsulenter rådgiver ud fra rigide regler

De massive krav til efterafgrøder sætter planteavlskonsulenters faglighed under pres, mener Gustav Garth-Grüner, næstformand i Bæredygtigt Landbrug, der også mener, at nogle af dem bukker under for presset. Planteformand i L&F er uenig.

Kød i historisk fald

Både produktion og forbrug af kød ser ud til af falde globalt for andet år i træk.

Kartoffelavlere står midt i historisk eksperiment

En effektiv, ensartet vækststandsning i kartofler er kodeordet for et godt resultat, pointerer landskonsulent Lars Bødker, Seges.

Eksportportalen advarer om ekstreme temperaturer

EksportKontrolCentret tilbagesender mange logbøger i øjeblikket på grund af utilstrækkeligt hensyn til de varme temperaturer i de planlagte ruter.

Man må tidligt op

Mens de fleste danskere stadig sover, tager landmand Mikkel Andersen de første kartofler op, så de kan komme videre til pakkerierne, hvor de vaskes og pakkes.
Side 1 af 1892 (37824 artikler)Prev1234567189018911892Next