bannerPos

Måske den perfekte såmaskine til maskinstationen og driftsfællesskaber

Kuhn Espro 6000 RC Mix er en samsåningsmaskine. Maskinen passer ifølge importøren, Maskinhandler Indkøbsringen, perfekt til større planteavlsbrug, som også bringer husdyrgødning ud på deres arealer.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
31-07-2020 21:32
De kommende Espro-såmaskiner fra Kuhn vil ifølge importøren, MI, få mange nye features, som kun vil gøre maskinen endnu mere velegnet og fleksibel til maskinstationer, driftsfællesskaber og hos landbrug med maskinsamarbejder.

De kommende Espro-universalsåmaskiner fra Kuhn vil komme hjem med de nyeste opdateringer og nogle features, som vil gøre maskinerne meget mere brugervenlige, når der arbejdes med forskellige indstillinger i plejesporsudlægningen.

Sådan lyder det fra importøren Maskinhandler Indkøbsringen (MI).

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next