bannerPos

Nyt produkt i let og miljøvenlig flaske

Ceva meddeler, at de netop har lanceret Tulaven 25 mg/ml, som er et nyt tulathromycin-produkt, der kommer i en 100 ml og 250 ml brudsikker flaske. Fotos: Ceva
08-08-2020 11:00

Tulaven 25mg/ml i en brudsikker CLAS-flaske er nu lanceret i Danmark.

Tulathromycin er et velkendt antibiotikum i dansk svineproduktion. Nu lancerer Ceva Tulaven® 25 mg i Danmark, og produktet står klar hos forhandlerne, så dyrlægen kan ordinere med det samme.

- Vi har store forventninger til produktet, og at svineproducenterne vil tage godt imod Tulaven og få glæde af den praktiske CLAS-flaske, udtaler Christian Rasmussen, som er Nordisk Chef for produktionsdyr hos Ceva.

- Samtidig er prisen også værd at kigge nærmere på, understreger han i en pressemeddelelse fra Ceva.

Mere miljøvenlig og praktisk

Tulaven kommer i en ergonomisk CLAS-flaske, der er brudsikker og praktisk at bruge i stalden. Materialet er lettere og 33 procent mere miljøvenligt end en tilsvarende flaske af glas.

- En 100 ml-flaske CLAS-flaske med Tulaven vejer 38 procent mindre end en tilsvarende glasflaske, hvilket er en fordel for medarbejderne, når de bruger produktet i stalden, forklarer Christian Rasmussen.

Tulaven 25 mg/ml til injektion kommer i 100 ml og 250 ml hætteglas. Korrekt dosis er 1 ml pr. 10 kg legemsvægt, og tilbageholdelsestiden før slagtning er kun 13 dage.

Få gode råd i Ceva Gris

Ceva meddeler endvidere, at landmænd, konsulenter og dyrlæger kan få gode råd, der gør hverdagen nemmere på staldgangen i Facebook-gruppen Ceva Gris.

cab

 

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next