bannerPos

Trods corona-nedlukning: - Vi er i kontrol

De andelshavere, der kan blive ramt af udsættelser, er de sjællandske, og det er grundet den ekstra køretid for at få grisene til jyske slagterier, oplyser slagteriet, der er delvis nedlukket på grund af corona-udbrud blandt medarbejdere i Ringsted.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
30-07-2020 21:06

Supply chain-direktør i Danish Crown Pork, Kurt T. Pedersen, spår ikke de store gener for andelshaverne, selvom et udbrud af corona-virus på slagteriet i Ringsted har gjort, at Danish Crown har valgt at sende en hel afdeling hjem i karantæne for at blive testet.

Det betyder, at slagtekapaciteten er halveret på fabrikken, så det er tilpasset udbeningen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next