bannerPos

Også toksiner i halm fra høst 2019

I sidste uge var det tid til at gøre status på årets resultater for toksinanalyser. Technical Sales Manager hos Biomin, Simon Skaarup Jensen (i grå trøje) mødtes med produktkonsulent Mette Haunstrup og fra højre produktrådgiver Anders Kaae, salgsleder Per Runge, salgschef Brian Agerbo, samt produktchef Torben Jensen i mødelokalet hos VA i Ringkøbing. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
15-01-2020 10:27
Foderblandingen kan være nok så god, men et parti dårlig halm kan vælte læsset.

Vestjyllands Andel (VA) og Simon Skaarup Jensen, der er Technical Sales Manager for svin ved det østrigske firma Biomin GmbH, har også i løbet af efteråret 2019 foretaget en del analyser for toksiner i halm og korn fra årets høst.

I sidste uge var det tid til at gøre status på årets analyseresultater, da Simon Skaarup Jensen mødtes med produktkonsulent Mette Haunstrup, produktchef Torben Jensen, salgschef Brian Agerbo, salgsl

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kom med Effektivt Landbrug til Japan

Oplev besøg hos japanske landmænd sammen med andre danske landmandskolleger. Oplev ved selvsyn ét af de vigtigste højværdimarkeder for danske landbrugsprodukter på en studietur sidst i juni.

Landbrugseksporten til Japan kan tæt på fordobles de kommende år

For præcis et år siden startede den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU. Med den aftale ser Landbrug & Fødevarer et særligt stort potentiale for kraftig at øge eksporten af grisekød, mejeriprodukter og ingredienser, da aftalen stort set fjerner al told de kommende 10-15 år.

Udbyttet skal måles i årets grovfoderhøst

Mere og bedre viden om dine udbytter er vejen til at forbedre dem, mener Seges.

Tysk slagtesvinenotering stiger

Spændingen stiger på det tyske slagtesvinemarked. På den ene side er udbuddet lille, og tyske omsættere kæmper om slagteklare grise. På den anden side mangler der stadigvæk prispositive impulser både på kødmarkedet i Europa og i tredjelandene.

- Vi er de rigtige landmænd

Både folketingsmedlemmer og medierne er ved at få øjnene op for foreningens argumenter. Det kniber mere med regeringerne, mener BL-toppen, der på foreningens generalforsamling onsdag eftermiddag prikker til »de talende jakkesæt på Axelborg«.
Side 1 af 1780 (35582 artikler)Prev1234567177817791780Next