bannerPos

Formand for fællesskab

Det er noget vrøvl, at Landsforeningen kun går på tv for at hverve medlemmer. Tværtimod er det hjerteblod, lød budskabet til deltagerne på generalforsamlingen i Messe C i Fredericia. Foto: Morten Ipsen

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
16-01-2020 12:04
- Vi gør det fordi, det er vores hjerteblod. Ikke fordi vi er organisationsfolk, lød formandens modsvar til de, der beskylder foreningen for at gå på tv for medlemstallets skyld.

- Da jeg stillede op og blev valgt til Landsforeningens bestyrelse for to år siden, gik jeg til valg på at opfordre til samarbejde på tværs af organisationerne til gavn for alle i landbruget. Jeg er selv medlem af Landbrug & Fødevarer, Bæredygtigt Landbrug, andelshaver i Danish Crown og nu formand for Landsforeningen. I min optik udelukker det ene medlemskab ikke det andet, lød det også fra Kim Heiselberg.

Formanden udtrykte derfor stor &ae

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kom med Effektivt Landbrug til Japan

Oplev besøg hos japanske landmænd sammen med andre danske landmandskolleger. Oplev ved selvsyn ét af de vigtigste højværdimarkeder for danske landbrugsprodukter på en studietur sidst i juni.

Landbrugseksporten til Japan kan tæt på fordobles de kommende år

For præcis et år siden startede den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU. Med den aftale ser Landbrug & Fødevarer et særligt stort potentiale for kraftig at øge eksporten af grisekød, mejeriprodukter og ingredienser, da aftalen stort set fjerner al told de kommende 10-15 år.

Udbyttet skal måles i årets grovfoderhøst

Mere og bedre viden om dine udbytter er vejen til at forbedre dem, mener Seges.

Tysk slagtesvinenotering stiger

Spændingen stiger på det tyske slagtesvinemarked. På den ene side er udbuddet lille, og tyske omsættere kæmper om slagteklare grise. På den anden side mangler der stadigvæk prispositive impulser både på kødmarkedet i Europa og i tredjelandene.

- Vi er de rigtige landmænd

Både folketingsmedlemmer og medierne er ved at få øjnene op for foreningens argumenter. Det kniber mere med regeringerne, mener BL-toppen, der på foreningens generalforsamling onsdag eftermiddag prikker til »de talende jakkesæt på Axelborg«.
Side 1 af 1780 (35582 artikler)Prev1234567177817791780Next