bannerPos

Deltag ved svinebranchens største faglige begivenhed

Årets største faglige og sociale begivenhed i svinebranchen finder sted tirsdag den 22. og onsdag den 23. oktober.

Camilla Bønløkke

Fagjournalist
18-09-2019 07:10
Viden, debat og netværk er blot nogle af de nøgleord, som den traditionsrige svinekongres i Herning Kongrescenter dækker over. I år løber arrangementet af stablen den 22.-23. oktober.

Intet mindre end 71 inspirerende foredrag og debatter er lagt ind i programmet for årets største faglige og sociale begivenhed i svinebranchen.

Som vanligt finder arrangementet sted i MCH Herning Kongrescenter, og i år er det på datoerne tirsdag den 22. og onsdag den 23. oktober.

Tirsdagen skydes i gang med årsmødet, hvor formand Erik Larsen og sektordirektør Christian Fink Hansen blandt andet kommer ind på, hvordan det er gået for svineproduktionen i årets løb. Herunder branchens udfordringer, resultater og faglige mål, hvorefter der under debatten er plads til spørgsmål til formanden og sektordirektøren.

Faglighed og fest

Årsmødet efterfølges af kongressen, hvor deltagere selv kan sammensætte deres eget program efter interesse. Tilmelder man sig begge dage, er det derfor muligt at nå at deltage ved op til 10 foredrag, workshops og debatter.

Også for de engelsksprogede medarbejdere er der mulighed for at få glæde og fuldt udbytte af kongressen. Begge dage er der foredrag i hvert tidsrum, som afholdes på engelsk.

Gå heller ikke glip af den populære festmiddag tirsdag aften, hvor der traditionen tro bliver sørget for god underholdning, lyder det fra arrangørerne. I år er det Lasse Rimmer, der kommer og giver den gas med sin skarpe humor, og som altid nyder festdeltagerne en lækker tre-retters menu med et glas vin/øl og kaffe, hvorefter DJ Hartmann skruer op for festen.

Når det gælder tilmelding, er der Early Bird-rabat til de hurtige, og efter fredag den 4. oktober stiger prisen med et gebyr på 150 kr. ekskl. moms. Se meget mere om program, tilmelding og priser under www.svineproduktion.dk.

cab@effektivtlandbrug.dk
telefon 61 20 96 65

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next