bannerPos

Andelshavere inviteres til kursus i sociale medier

Det giver værdi både for den enkelte, Friland og Danish Crown, hvis de sociale medier bruges med omtanke. Det fortæller Pia Paulsen, der er Head of Social Media i Danish Crown i en pressemeddelelse på friland.dk. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
24-02-2020 14:15
Mange landbrug har deres egen side på sociale medier og bruger den til at give indsigt i hverdagen på en gård. De mange, gode indsatser vil Danish Crown nu pulje, og derfor inviteres andelshaverne på et kursus i sociale medier, hvor både landbrug og Danish Crown kan få noget ud af hinanden.

Der er meget støj om landbruget på de sociale medier. Både fra dem, der ved noget om det, og dem der ikke gør. Det felt kan være svært og afskrækkende at navigere i, men det giver værdi både for den enkelte, Friland og Danish Crown, hvis de sociale medier bruges med omtanke. Det fortæller Pia Paulsen, der er Head of Social Media i Danish Crown i en pressemeddelelse på friland.dk.

- Der er masser at vinde både i lokalområdet og i et større perspektiv ved at spille en aktiv rolle på de sociale medier. Jeg kan se, at det har en effekt, når landmænd selv fortæller historier fra gården og landbruget generelt, så det ikke kun er noget, som kommer fra Danish Crown. Det kan blive upersonligt, når det er en virksomhed som afsender, siger hun.

Hun peger blandt andet på det store klimaarbejde, som bliver gjort på hver enkelt bedrift. Flere landmænd bruger deres profiler til at fortælle lokalområdet om deres arbejde og åbne op, og mange danskere har en interesse i at høre om landbruget fra de mennesker, der har med det at gøre til dagligt.

Hos Friland har man arbejdet med leverandørerne som talerør og repræsentanter siden september 2018, og her kan man se, at interessen fra danskerne er høj.

Kursus i Randers

For at øge forståelsen for, hvordan man kan bruge sine egne sociale medier til at skabe værdi for sig selv, Friland og Danish Crown inviterer kommunikationsafdelingen i Danish Crown andelshaverne til et kursus på hovedkontoret i Randers, hvor Pia Paulsen og Jeppe Moldt fra Seismonaut vil give deres bud på, hvordan man kan styrke sin indsats.

- Vi har brug for landmænd, der vil tale om virksomheden og landbruget på en ordentlig måde, og der findes ingen bedre til det end andelshaverne. Vi vil gerne have repræsentanter fra hele forretningen med, så Frilands leverandører er selvfølgelig også inviterede til at deltage, siger Pia Paulsen.

Hun fortæller, at projektet allerede har god succes blandt Danish Crowns medarbejdere.

- Vi har en række medarbejdere, som er en del af en gruppe, der fortæller om deres hverdag i virksomheden, og hvilken virksomhed Danish Crown er, og der viser al erfaring bare, at man hellere vil høre det fra folk, man kan relatere til end udelukkende fra virksomheden selv. Det gælder uanset, om det er medarbejdere, andelshavere, eller en helt tredje gruppe, siger Pia Paulsen på friland.dk.

cab

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.

Det rette silovalg sikrer bedriftens korn og foderstoffer

Optimal opbevaring af råvarer kræver planlægning og rigtigt valg af silo-leverandør, lyder det fra branchemand.
Side 1 af 1806 (36117 artikler)Prev1234567180418051806Next