bannerPos

- Man går meget efter Danish Crown

Danish Crown bliver nogle gange gjort for meget til prügelknabe, lød det fra repræsentantskabsmedlem i selskabet, Henrik Refslund, under debatten. Foto: Camilla Bønløkke

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
15-01-2020 23:34

Henrik Refslund, der sidder i repræsentantskabet i Danish Crown, er ikke helt tilfreds med den tone, som Danske Svineproducenter har holdt over for repræsentantskabet.

- Jeg føler, at man fra Landsforeningens side har sået lidt tvivl om, om repræsentantskabet i Danish Crown er dygtigt nok. Jeg ved godt, at Landsforeningen efterfølgende har skrevet et brev til os, at det var ikke meningen. Men i ugefaxen fra Landsforeningen stod der også noget om,

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kom med Effektivt Landbrug til Japan

Oplev besøg hos japanske landmænd sammen med andre danske landmandskolleger. Oplev ved selvsyn ét af de vigtigste højværdimarkeder for danske landbrugsprodukter på en studietur sidst i juni.

Landbrugseksporten til Japan kan tæt på fordobles de kommende år

For præcis et år siden startede den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU. Med den aftale ser Landbrug & Fødevarer et særligt stort potentiale for kraftig at øge eksporten af grisekød, mejeriprodukter og ingredienser, da aftalen stort set fjerner al told de kommende 10-15 år.

Udbyttet skal måles i årets grovfoderhøst

Mere og bedre viden om dine udbytter er vejen til at forbedre dem, mener Seges.

Tysk slagtesvinenotering stiger

Spændingen stiger på det tyske slagtesvinemarked. På den ene side er udbuddet lille, og tyske omsættere kæmper om slagteklare grise. På den anden side mangler der stadigvæk prispositive impulser både på kødmarkedet i Europa og i tredjelandene.

- Vi er de rigtige landmænd

Både folketingsmedlemmer og medierne er ved at få øjnene op for foreningens argumenter. Det kniber mere med regeringerne, mener BL-toppen, der på foreningens generalforsamling onsdag eftermiddag prikker til »de talende jakkesæt på Axelborg«.
Side 1 af 1780 (35582 artikler)Prev1234567177817791780Next