bannerPos

Landmand dybt bekymret for spildevand der oversvømmer marker

Hvad er der i spildevandet af medicinrester og anden alvorlig kemi? Det ville jeg virkelig gerne have svar på, siger Hatla Johnsen, planteavler i Veksø på Sjælland. Fotos: Alexander Dornwirth

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
15-10-2019 07:35
Markerne hos Hatla Johnsen, planteavler i Veksø på Sjælland, er i perioder oversvømmet. Vandet stammer fra det særdeles bybelastede vandløb Værebro Å, hvor der udledes store mængder af spildevand.

Hvad indeholder det vand? Er det giftigt? Trænger det ned i grundvandet?

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB sætter ny verdensrekord med Fastrac Two-traktoren

JCB's Fastrac Two-traktor kan køre over 217 kilometer i timen i gennemsnit, hvilket gør det til verdens hurtigste traktor.

Tættere samarbejde om biogas-rådgivning skal give landmanden mere på bundlinjen

Landbrugets videnscenter Seges og rådgivningsvirksomheder i Dansk Landbrugsrådgivning går nu sammen om at styrke rådgivningen på biogasområdet.

Afrikansk svinepest nærmer sig Tyskland

Det er ikke kun i Asien, at den afrikanske svinepest flytter sig. I det vestlige Polen har myndighederne fundet ASF i et vildsvin, blot 80 kilometer fra den tyske grænse.

Velbesøgt Agritechnica

Rekord mange besøgende af internationale gæster, mere end 130.000.

Professionel reservedelsforsyning

Sjørup Gruppen møder sine kunder og sine underleverandører af nye komponenter på Agritecnica. Her er, hvordan virksomheden arbejder:

Højesteret må afgøre spildevands-tvist

Peter Kiær, bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug og Fair Spildevand, kalder Ole Christiansens spildevandssag for meget principiel.

Generationsskifte og pension kræver forberedelse

Det kræver mange overvejelser, når pensionen og generationsskiftet skal forberedes. Seges satte sammen med SLF, KHL og LRS fokus på emnet, da de torsdag aften havde inviteret til møde i Vojens.
Side 1 af 1696 (33904 artikler)Prev1234567169416951696Next