bannerPos

Vigtig afgørelse, men ikke sidste punktum i Lille Vildmose

Overtaksationskommissionen har fastslået, at lodsejerne i Lille Vildmose er berettiget til yderligere fire millioner kroner i erstatning. For Hanne Jensen, Hans Jørgen Thomsen, Preben Clausen og de øvrige lodsejere er sagen dog langt fra slut endnu. Foto: Christian Carus

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
17-07-2020 15:57
Overtaksationskommissionen har slået fast, at Aalborg Kommune fortsat har et økonomisk mellemværende med lodsejerne i Lille Vildmose. Derfor var grundlaget for at sætte gang i naturgenopretningsprojekt ikke på plads.

- Sagen er ikke slut endnu. Vi er blevet trådt så meget på over de seneste år, at vi stadig er langt fra en værdig afgørelse, fastslår Hanne Jensen, der sammen med sin bror, Hans Jørgen Thomsen, driver Kongstedlund Gods ved Aalborg og er lodsejer i Lille Vildmose, som de seneste år har været omdrejningspunktet for en strid mellem Aalborg Kommune og Lodsejerne.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next