bannerPos

Svindelanklaget polsk jurist står til at blive landbrugskommissær

Janusz Wojciechowski står lige nu til at blive EU’s næste landbrugskommissær. Han er 64 år og uddannet jurist og er tidligere dommer i Polen. Derudover bliver han lige nu undersøgt af OLAF for misbrug af EU-midler. Foto: Alexis Haulot

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
11-09-2019 11:07
Det tidligere mangeårige medlem af Europa-Parlamentet Janusz Wojciechowski fra Polen bliver EU’s næste landbrugskommissær, hvis Kommissionen bliver godkendt af Europa-Parlamentet. Den mulige kommissær undersøges dog lige nu af EU’s antisvindelenhed OLAF.

Der blev i går i Bruxelles sat navne på hvilke kommissærer, der skal have hvilke ansvarsområder.

Ny landbrugskommissær bliver – såfremt det nye hold af kommissærer bliver godkendt af Europa-Parlamentet – polske Janusz Wojciechowski.

Han afløser irske Phil Hogan, der har haft posten de seneste fem år. Phil Hogan fortsætter som kommissær og er som ventet før gårsdagens præsentation af navn

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde minkavlere

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke, som mange minkavlere nyder godt af, kan være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.

Ukrainsk afgrødeproduktion opskrives

Den ukrainske afgrødehøst opskrives nu, efter en periode med gunstige vejrforhold. Ukraine er blandt verdens største eksportører af afgrøder, og derfor er det endnu en prissvag faktor, vi står overfor på afgrødemarkedet her i Europa.

Angreb af havreål i vårsæd

De første angreb af havrecystenematoder i havre er konstateret.
Side 1 af 1852 (37026 artikler)Prev1234567185018511852Next