bannerPos

Handler om at udnytte de muligheder brexit trods alt giver

- Vi skal have øje for at tiltrække virksomheder til Danmark, der fortsat gerne vil have et ben inden for EU’s indre marked, siger udenrigsminister Jeppe Kofod om en af de muligheder, brexit giver for Danmark

Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
09-10-2019 10:57
Danmark står til at blive ramt af en lang, lang række af negative effekter som følge af brexit. Vi skal dog også være klar til at udnytte de muligheder, som brexit trods alt også giver, lyder det fra udenrigsminister Jeppe Kofod.

I skrivende stund er der stadigvæk ikke nogen udtrædelsesaftale mellem EU og Storbritannien på plads. I slutningen af sidste uge kom det frem, at den britiske regering er klar til at bede EU om endnu en udsættelse af brexit, hvis der ikke er indgået aftale senest 19. oktober.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next