bannerPos

- Måske skal vi europæiske bønder til at stå mere sammen

Jens Peter Aggesen, sønderjysk landmand fra Sommersted og medstifter af Agerskovgruppen, står nu også bag en dansk bustur til Rendsborg i Slesvig-Holsten den 22. oktober. Her vil man bakke op om demonstrerende tyske landmandskolleger.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
11-10-2019 22:00
Agerskovgruppen arrangerer bustur fra Sønderjylland til nordtyske Rendsborg den 22. oktober. Det sker i sympati med de tyske landmandskolleger, som i titusindvis ventes at demonstrere over hele Tyskland.

Forholdene for Europas landmænd er nu så ringe, at det måske er på tide at gå sammen i et tættere samarbejde på tværs af grænserne for at dæmme op for agribashing og en uendelig strøm af politiske krav.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB sætter ny verdensrekord med Fastrac Two-traktoren

JCB's Fastrac Two-traktor kan køre over 217 kilometer i timen i gennemsnit, hvilket gør det til verdens hurtigste traktor.

Tættere samarbejde om biogas-rådgivning skal give landmanden mere på bundlinjen

Landbrugets videnscenter Seges og rådgivningsvirksomheder i Dansk Landbrugsrådgivning går nu sammen om at styrke rådgivningen på biogasområdet.

Afrikansk svinepest nærmer sig Tyskland

Det er ikke kun i Asien, at den afrikanske svinepest flytter sig. I det vestlige Polen har myndighederne fundet ASF i et vildsvin, blot 80 kilometer fra den tyske grænse.

Velbesøgt Agritechnica

Rekord mange besøgende af internationale gæster, mere end 130.000.

Professionel reservedelsforsyning

Sjørup Gruppen møder sine kunder og sine underleverandører af nye komponenter på Agritecnica. Her er, hvordan virksomheden arbejder:

Højesteret må afgøre spildevands-tvist

Peter Kiær, bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug og Fair Spildevand, kalder Ole Christiansens spildevandssag for meget principiel.

Generationsskifte og pension kræver forberedelse

Det kræver mange overvejelser, når pensionen og generationsskiftet skal forberedes. Seges satte sammen med SLF, KHL og LRS fokus på emnet, da de torsdag aften havde inviteret til møde i Vojens.
Side 1 af 1696 (33904 artikler)Prev1234567169416951696Next