bannerPos

Hvad lærte vi af vækstsæsonen i år?

Hans Jørgen Bak fra Agriadvice har listet en stribe nye erfaringer op fra denne vækstsæson. Arkivfoto: Jørgen P. Jensen

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
31-07-2020 21:00
Planteavlsrådgiver Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice har opstillet en stribe erfaringer, som den netop overståede vækstsæson for korn og raps har givet i år:

• at ukrudtsbehandling i vinterraps skal foregå i efteråret med udgangspunkt i Belkar. Opstart med Command-produkter skaber ro og tid til supplerende behandling. Er plantebestanden svag – så vær mere obs på behov for opfølgning i foråret med Galera eller Korvetto

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next