bannerPos

Godt i gang – mere end halvt fuldendt

Lars Langeskov Nielsen og Claus Madsen diskuterer årets høst med planteavlskonsulent Anders Sigersted. Fotos: Majbritt Christensen
08-08-2019 10:47

Hos Fionia Agro på Nordfyn er der høstet 1.100 ud af de i alt 1.900 hektar, der skal nås i år. Derfor er man allerede i gang med at etablere vinterraps. Men selvom det er tidligt i forhold til, hvad vi ser på landsplan, er de alligevel et par dage bagud i forhold til, hvad de plejer.

Fionia Agro I/S, der ligger Nord-Vest for Otterup, ejes af Lars Langeskov Nielsen og Steen Rasmussen. De har haft samarbejdet siden 2008 og driver 1.700 hektar i Polen, hvor Steen Rasmussen står for driften, imens Lars Langeskov Nielsen står for driften af de 1.900 hektar i Danmark, hvor han har hjælp af fire fastansatte samt yderligere 12 mand i sæsonen. Udover Fionia Agro I/S, driver Lars Langeskov Nielsen selv en svinebesætning med 1.100 søer. Her har han

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Økologisk ukrudtsbekæmpelse i foråret

Blindharvning er en vigtig del af ukrudtsbekæmpelsen på øko-arealer.

Møllerup lukker stor hampeolie-aftale

Møllerup Brands har fået en ordre på 40.000 liter hampeolie hos den tyske oliemølle Bio Planète.

Svinenoteringen er uændret

Svinenoteringen står stille på 13,70 kr. pr. kg.

Eksperter har fem bud på alternative proteinkilder

Europæisk ekspertpanel har i en ny rapport udpeget deres bud på fremtidens klimavenlige fodertyper til husdyr. Rapporten er endt med en top fem-liste over alternative foderkilder. Det meddeler Teknologisk Institut.

Nye opstaldningskrav med Hjerteordningen

Det nye dyrevelfærdsmærke, Hjerteordningen, stiller en række krav til producenterne, blandt andet når det gælder opstaldning af kalve.

Derfor prioriterer jeg præcisionslandbrug

Jacob Serup Pedersen fra Aarup på Fyn tror på en mere ensartet afgrøde af højere kvalitet, når han benytter sig af præcisionsjordbrug.

DCH International fik stort overskud trods udbrud af svinepest

På den virtuelt afholdte generalforsamling i tirsdags fremlagde bestyrelsen for den danskejede landbrugskoncern med 108 aktionærer et historisk højt overskud.
Side 1 af 1810 (36191 artikler)Prev1234567180818091810Next