bannerPos

Fem firmaer vil bruge lukket påfyldningssystem fra 2021

Easyconnect-systemet består af to komponenter. Dels et særligt skruelåg monteret på dunkene og dels en tilkobling, der tilsammen udgør et lukket påfyldningssystem. Foto: BASF
12-10-2019 08:18

Det såkaldte Easyconnect sikrer mod spild og sprøjt under påfyldning fra kemidunke. Firmaerne vil fra 2021 anvende det på udvalgte sprøjtemidler.

Producenterne af plantebeskyttelsesmidler Adama, BASF, Corteva Agriscience, Nufarm og Syngenta vil fra 2021 gå over til at anvende et lukket system for påhældning af dunke med planteværnsmidler.

Easyconnect-systemet, der også kaldes Close Transfer System eller CTS, består af to komponenter. Dels et særligt skruelåg monteret på dunkene og dels en tilkobling, der tilsammen udgør et lukket påfyldningssystem.

- Fra 2021 v

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøgodkendelse til andre staldsystemer

Ikke alle stalde passer ind i de traditionelle kasser i en miljøansøgning. SvineRådgivningen meddeler, at de har god erfaring med sådanne sager.

IGC forventer global overskudsproduktion i 2020

IGC, The International Grains Council, forventer en overskudsproduktion af afgrøder på globalt plan i sæsonen 2020 og 2021. Men det er ikke fra Europa, den store afgrødeproduktion i givet fald vil komme.

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.
Side 1 af 1850 (36981 artikler)Prev1234567184818491850Next