bannerPos

Et par tips i forbindelse med KemiTjek

Venstre side: Skærmbillede fra KemiTjek ved scanning af etiketten for Ally SX med reg.nr. 3-166. Rød skærm betyder, at midlet bliver forbudt inden for en angiven periode, mens mørkerød skærm (som her) betyder, at midlet allerede er forbudt og skal bortskaffes. Højre side: Basagran M75 scannet før 31. januar 2020 viser en skærm, som skifter farve fra grøn til rød.

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
18-01-2020 10:08
De regnfulde vinterdage er perfekte til én af de to årlige gennemgange af lagerbeholdningen i kemirummet. Seges giver et par tips til app’en KemiTjek.

Inden udgangen af 2020 bliver 97 bekæmpelsesmidler forbudte. Dette er status i skrivende stund, men der kan faktisk godt komme flere til.

- Det er derfor, vi anbefaler at bruge app’en KemiTjek, som hele tiden er opdateret, lyder det fra Seges, der har samlet et par erfaringer med brug af KemiTjek.

jpj

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kom med Effektivt Landbrug til Japan

Oplev besøg hos japanske landmænd sammen med andre danske landmandskolleger. Oplev ved selvsyn ét af de vigtigste højværdimarkeder for danske landbrugsprodukter på en studietur sidst i juni.

Landbrugseksporten til Japan kan tæt på fordobles de kommende år

For præcis et år siden startede den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU. Med den aftale ser Landbrug & Fødevarer et særligt stort potentiale for kraftig at øge eksporten af grisekød, mejeriprodukter og ingredienser, da aftalen stort set fjerner al told de kommende 10-15 år.

Udbyttet skal måles i årets grovfoderhøst

Mere og bedre viden om dine udbytter er vejen til at forbedre dem, mener Seges.

Tysk slagtesvinenotering stiger

Spændingen stiger på det tyske slagtesvinemarked. På den ene side er udbuddet lille, og tyske omsættere kæmper om slagteklare grise. På den anden side mangler der stadigvæk prispositive impulser både på kødmarkedet i Europa og i tredjelandene.

- Vi er de rigtige landmænd

Både folketingsmedlemmer og medierne er ved at få øjnene op for foreningens argumenter. Det kniber mere med regeringerne, mener BL-toppen, der på foreningens generalforsamling onsdag eftermiddag prikker til »de talende jakkesæt på Axelborg«.
Side 1 af 1780 (35582 artikler)Prev1234567177817791780Next