bannerPos

Kurser i indstilling af ploven

06-08-2020 12:57

I samarbejde med Ploveksperten ApS holder rådgivningsselskabet SLF plovindstillingskurser torsdag den 27. august i Haderslev og fredag den 28. august i Rødding.

Her kan deltagerne få kyndig hjælp og vejledning til at indstille egen plov, hvis denne medbringes til kurset. Kurset er både for deltagere med og uden plov.

- En forkert indstillet plov giver dårligere brændstoføkonomi samt øger slitagen, lyder det fra SLF, der oplyser, at indstillingerne af ploven vil blive fulgt op af en test i marken for deltagerne.

Se priser og tilmeld dig på slf.dk.

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next