bannerPos

I dag går det løs

Der vil være demonstrationer fra henholdsvis Langelinie i København og Rådhusparken i Aarhus klokken 12-14 lørdag.
21-11-2020 08:00

Så er det i dag (lørdag), massedemonstrationerne kommer til at foregå i henholdsvis Aarhus og København.

Demonstrationerne er arrangeret af Oprør fra Landet og har regeringens behandling af minkavlerne og hele Grundloven som tema.

I København vil der ved Langelinie være taler af blandt andre Rasmus Jarlov (K), Pernille Vermund (NB), Morten Messerschmidt (DF), Lars Christian Brask (LA), Peter Kiær, talsmand fra Oprør fra Landet, Claes Theilgaard, Fridays For Freedom, Thomas Christiansen og Mathias Stark, der er fiskere.

I Aarhus vil der i Rådhusparken være taler af blandt andre Inger Støjberg (V), Alex Vanopslagh (LA), Morten Thiessen (K), Lars Boje Mathiesen (NB), Lise Bech (DF), Ann Louise Worsøe Jørgensen, landmand, Verner Møller, fisker, Jan Ulrik, (nu forhenværende) minkavler og Knud Jeppesen.

Der opfordres til, at folk, der vil deltage i demonstrationen, løbende holder øje med hjemmesiden folkelighed.dk, hvor alle praktiske informationer løbende bliver skrevet ind.

Begge demonstrationer foregår fra henholdsvis Langelinie og Rådhusparken klokken 12-14.

aldo

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.

Man kan altså kun tjene én herre

Man kan ikke tjene to herrer, og Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse opfordrer kraftigt alle andre landmænd til at sikre sig en advokatbistand, som ikke tjener staten og kommuner på den ene side og lodsejere på den anden side, lyder det i dette læserbrev fra formanden for Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse.

Skov øger top- og bundlinje

Skov-koncernen, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, kommer ud med en solid fremgang i det netop afsluttede regnskabsår.

Nordjyske landmænd vil beholde minkarbejdere

Flere end 300 udlændinge i landbruget i Nordjylland står til at blive sendt hjem, fordi de har mistet deres job i minkbranchen. Agri Nord foreslår en overgangsordning, så de kan blive her i landet.

Aflivede mink giver problemer ved Holstebro

En del af de mink, der er begravet i et område ved Holstebro, er for tæt på den nærliggende Boutrup Sø. Fødevarestyrelsen er i gang med løsninger.

Ikke autoriseret, men specialist

Traktormærkerne konsoliderer deres forhandlernet i større autoriserede forhandlere. Der findes imidlertid også enkelte store forhandlere, der står helt udenfor det autoriserede system.

Landmand kæmper for at få lov til reducere sine udledninger

Problemet med strandbeskyttelseslinjen, der blokerer for at kunne etablere minivådområder, blev mandag illustreret af Seges over for to folketingspolitikere på Lolland. Seges vil gerne have dispensation til at etablere minivådområderne inden for strandbeskyttelseslinjen.
Side 1 af 1981 (39620 artikler)Prev1234567197919801981Next