bannerPos

Hæder til førstemanden på Lundemose

På billedet ses fra venstre: Ulrich Holstein-Holsteinborg (bestyrelsesmedlem i Landøkonomisk Selskab), Niels Skov Christensen, Carsten Stoltze (arbejdsgiver de seneste 20 år) samt René Stoltze, der var den første i familien Stoltze, som ansatte Niels Skov Christensen tilbage i 1979.
10-08-2019 16:43

Niels Skov Christensen kunne for nylig fejre 40-års jubilæum på Lundemose ved Præstø i Sydsjælland, hvor Niels Skov Christensen har »titel« som førstemand/landbrugsmedhjælper.

Omkring 60 gæster mødte frem til jubilæumsreceptionen, hvor Ulrich Holstein-Holsteinborg på vegne af Landøkonomisk Selskab blandt andet overrakte Niels Skov Christensen et sølvbæger.

Der var også rosende taler til Niels Skov Christensen, der er 63 år og som har proklameret, at han til nytår overvejer at trappe lidt ned med arbejdet på Lundemose.

jhal

Fooducer klar med digital hjælp til fødevareklyngen

Fooducer, der er Skandinaviens største BtB-fødevareplatform, har fået nyt team og tilbyder gratis hjælp til fødevarebranchen for en stærkere fremtid tættere på kunderne

Tican slagter ekstraordinært

Tican-slagteriet i Brørup holder åbent for slagtninger i påskedagene på grund af coronavirus.

Efter stort støttetræk: - Jeg synes, det er lidt hårdt

Landmand får stort støttetræk for på tre arealer at have dyrket tilsammen 0,37 hektar, som var omfattet af §3-beskyttelse. To af arealerne havde han købt af Vejdirektoratet, som selv havde opdyrket arealerne. L&F er gået ind i sagen.

Rapsprisen har et stort stigningspotentiale

Prisen for rapsfrø her i Europa er for lav set i forhold til den høst, vi går i møde til sommer. Men det er ikke de normale udbuds- og efterspørgselsfaktorer, der har presset rapsprisen. Det seneste massive fald i rapsprisen skyldes derimod olieprisen, der - som Donald Trump udtaler det - nu er billigere end prisen for vand.

Økologisk ukrudtsbekæmpelse i foråret

Blindharvning er en vigtig del af ukrudtsbekæmpelsen på øko-arealer.

Møllerup lukker stor hampeolie-aftale

Møllerup Brands har fået en ordre på 40.000 liter hampeolie hos den tyske oliemølle Bio Planète.

Svinenoteringen er uændret

Svinenoteringen står stille på 13,70 kr. pr. kg.

Eksperter har fem bud på alternative proteinkilder

Europæisk ekspertpanel har i en ny rapport udpeget deres bud på fremtidens klimavenlige fodertyper til husdyr. Rapporten er endt med en top fem-liste over alternative foderkilder. Det meddeler Teknologisk Institut.
Side 1 af 1810 (36196 artikler)Prev1234567180818091810Next