bannerPos

Rådgiver efter sløjt salg på skind-auktion: Minkavlernes situation er uændret over for banken

Årets to første danske auktioner for minkskind er på grund af coronakrisen ikke nødvendigvis retvisende for efterspørgslen. Derfor er minkavlernes situation uændret over for banken, vurderer virksomhedsrådgiver i LandboNord, Kennet Rønfeldt.

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
15-06-2020 15:52
Årets to første auktioner for minkskind i Kopenhagen Fur er på grund af coronakrisen ikke nødvendigvis retvisende for efterspørgslen. Derfor er minkavlernes situation uændret over for banken, vurderer virksomhedsrådgiver.

Den netop afholdte digitale auktion i minkbranchens fælles salgsselskab, Kopenhagen Fur, er præget af corona-krisen og derfor ikke nødvendigvis retvisende for efterspørgslen i markedet.

Det vurderer virksomhedsrådgiver i LandboNord, Kennet Rønfeldt, efter at skindauktionen i Kopenhagen Fur i weekenden mundede ud i et salg på kun otte procent af de i alt to millioner udbudte skind.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.

Vi kan tillade os at vente

Til trods for, at kornhøsten er en uge senere på det end normalt, anbefaler østjysk konsulent – med udsigt til en varm og solrig uge - at slå koldt vand i blodet, så vandprocenten kommer ned under de ønskede 15 procent i kornet.

Økolog satser på hvede

Jens Peter Skovsgaard i Branderup ved Tønder har gode erfaringer med at dyrke hvede - i år gælder det sorten Informer.

Der er en merindtjening i sigte ved at udskifte den gamle malkerobot

Driftsøkonom Søren Hansen fra Sagro, oplever lige nu mange malkerobotter, som står til udskiftning på grund af deres alder. Her er det ikke urealistisk at opnå en besparelse eller merindtjening på 140.000 kroner pr. år ved at udskifte den gamle med en ny, mener han.

Kraftig stigning i Kinas import af grisekød

Kina har i første halvår af 2020 øget importen af svinekød markant. Fra dansk side er eksporten til Kina af fersk/frosset svinekød steget med 250 procent, viser nye tal.

Så er der igen varer på hylderne

Både sælgere og købere af landbrugsejendomme valgte at »klappe hesten«, efter statsminister Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og lukkede store dele af landet ned

L&F kalder miljøvismands beregninger for grænsende til det absurde

Argument om at strenge klimakrav til dansk landbrug får produktion til at flytte udenlands, holder ikke, hvis man med udenlands mener inden for EU, mener miljøvismand Lars Gårn Hansen. L&F helt uenig med professoren.
Side 1 af 1888 (37752 artikler)Prev1234567188618871888Next