bannerPos

- Det bliver ved med at vælte ind med tilmeldinger

Billede fra Agerskov-demonstrationen onsdag. Foto: John Ankersen

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
19-11-2020 18:00
Ifølge Knud Jeppesen, der er med til at koordinere nye demonstrationer mod regeringen i Aarhus og København, har interessen været enormt stor fra flere forskellige erhverv og interessegrupper for at deltage. Han forstår ikke kritikken fra andre om, at man ikke bør deltage.

Onsdagens demonstration i Agerskov bliver ikke den eneste med et stort opbud af traktorer, landmænd og andre personer, som er stærkt utilfredse med både den manglende lovhjemmel ved minkaflivningerne og epidemi-loven som helhed.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Russiske afgrøder befinder sig i en elendig tilstand

Kvaliteten af de russiske vinterafgrøder er ikke alt for god. Ligesom Australien er Rusland en af verdens største spillere på eksportmarkedet for hvede, og det er netop den elendige tilstand for de russiske hvedeafgrøder, der forklarer, hvorfor hvedeprisen og afgrødepriser som sådan holder sig godt oppe, til trods for de gode perspektiver for den australske hvedeproduktion.

Efterspørgslen efter australsk hvede er stærk

I går skrev jeg om udsigten til en stor australsk hvedeproduktion. En af de største, landet har præsteret historisk set. Men efterspørgslen efter australsk hvede er ligeledes stor og hvedeprisen »down under« holder sig godt oppe til trods for de gode udsigter for den nye australske hvedehøst.

Fede svin leverer varen

Tykke og velpolstrede polte er tilsyneladende bedre polte – men de må ikke blive for tunge.

- Bare vi kunne få mere jord

Der er tydeligvis orden i tingene hos Lars Philipson, der har de perfekte forhold som planteavler på en fed, midtsvensk jord.

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Sikring mod oversvømmelser af vandløb er nødvendig

Det er foreslået at reducere grødeskæringen i vandløbene i Limfjordskommunerne. Det vil være i direkte modstrid med ønsket om, at vandløbene skal kunne lede vand væk.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.
Side 1 af 1988 (39755 artikler)Prev1234567198619871988Next