bannerPos

Stor efterspørgsel på mekaniske maskiner

- Her på fabrikken i England producerer vi alle Bomford Turner-armklippere, rotorklippere, fjernstyrede klippere, jordbearbejdningsmaskiner og skovmaskiner samt en række øvrige maskiner i vores store produktprogram, fortæller salgsansvarlig for Skandinavien og de baltiske lande, Ole Buhl. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
18-01-2020 10:11
Der er stigende efterspørgsel på mekaniske maskiner i forbindelse med et måske kommende glyphosatforbud i Europa. Det engelske Bomford Turner-brand mærker effekten.

- På det franske marked havde vi for få år siden én til to forespørgsler om året på vores Bomford Dyna Drive-kultivator. Sidste år solgte vi alene på det franske marked 35 maskiner og i dag har vi dagligt forespørgsler på vores mekaniske maskiner på grund af et måske kommende glyphosat forbud i Europa.

Det fortæller salgsansvarlig for Skandinavien og de baltiske lande, Ole Buhl, fra Bomford-fabrikken syd

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kom med Effektivt Landbrug til Japan

Oplev besøg hos japanske landmænd sammen med andre danske landmandskolleger. Oplev ved selvsyn ét af de vigtigste højværdimarkeder for danske landbrugsprodukter på en studietur sidst i juni.

Landbrugseksporten til Japan kan tæt på fordobles de kommende år

For præcis et år siden startede den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU. Med den aftale ser Landbrug & Fødevarer et særligt stort potentiale for kraftig at øge eksporten af grisekød, mejeriprodukter og ingredienser, da aftalen stort set fjerner al told de kommende 10-15 år.

Udbyttet skal måles i årets grovfoderhøst

Mere og bedre viden om dine udbytter er vejen til at forbedre dem, mener Seges.

Tysk slagtesvinenotering stiger

Spændingen stiger på det tyske slagtesvinemarked. På den ene side er udbuddet lille, og tyske omsættere kæmper om slagteklare grise. På den anden side mangler der stadigvæk prispositive impulser både på kødmarkedet i Europa og i tredjelandene.

- Vi er de rigtige landmænd

Både folketingsmedlemmer og medierne er ved at få øjnene op for foreningens argumenter. Det kniber mere med regeringerne, mener BL-toppen, der på foreningens generalforsamling onsdag eftermiddag prikker til »de talende jakkesæt på Axelborg«.
Side 1 af 1780 (35582 artikler)Prev1234567177817791780Next