bannerPos

Ny driftsdirektør sætter fart på strategien i Semler Agro

- Jeg er stolt over at blive en del af Semler Agro og bidrage med mine kompetencer indenfor ledelse, drift og digitalisering. Landbrug og maskiner står qua min opvækst på landet mit hjerte nært, og jeg ser frem til, sammen med kunderne og medarbejderne at sammenkæde branchens og vores styrker med markedets naturlige udvikling, og dermed at gøre salgs- og serviceoplevelsen mere intuitiv for alle, siger Morten Krusborg.

Per Jørgensen

Journalist
09-10-2019 13:59
Semler Agro ansætter Morten Krusborg som ny driftsdirektør, der med stor ballast, landbrugshjerte og stærke resultater skal være en medvirkende kapacitet til at udrulle koncernens målsætninger. Efter Semler Agros overtagelse af al salg af John Deere-landbrugsmaskiner i Danmark fokuserer ledelsen nu på at øge digitaliseringen og på at implementere den nye strategi.

Det har været et travlt år for Semler Agro, der i april fik eneretten til at forhandle John Deeres landbrugsmaskiner. I september åbnede Semler Agro både ny forretning på Lolland-Falster og indlemmede Herborg Maskinhandel i Semler-familien. Nu sætter virksomheden fuld fokus på næste skridt for at implementere sin strategi og øge digitaliseringen. Til den opgave henter Semler Agro en ny mand til direktionen Morten Krusborg, der bliver ansvarlig for Semler Agros driftsdel.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nicolaisen & Larsen A/S, og opgaven bliver at få eftermarkedsprocesser, digital udrulning og ikke mindst organisationen, teamet og medarbejderne til at arbejde bedre sammen. Morten Krusborg bliver desuden en vigtig brik, der sammen med den øvrige ledergruppe skal fortsætte koncernens strategiarbejde og udrulning heraf.

- Morten Krusborg er et værdifuldt og styrkende led til ledergruppen. Hans primære opgaver er at bringe organisationen og kunderne tættere sammen og ikke mindst få den strategi, som er lagt for Semler Agro, til at leve i praksis og sammen med medarbejdere og kunder. Det er en stor opgave, men vi mener, at Morten Krusborg er den helt rigtige til at løfte den, siger Morten Buus, adm. direktør i Semler Agro og henviser til virksomhedens målsætning om at matche og tilpasse sig det moderne landbrugs behov.

Hjerne og hjerte for landbruget

Med en baggrund i energisektoren og blandt andet 12 års erfaring hos Siemens har Morten Krusborg erfaring med stordrift, digitalisering og velsmurte processer. Han kan ligeledes bryste sig af flotte resultater fra sin tid som direktør for entreprenør- og landbrugsmaskine importøren Nicolaisen & Larsen A/S, hvor han har skabt en stor turnaround for virksomheden.

- At få vendt et underskud på 9 mio. kroner til plus på mindre end tre år er en stor præstation i sig selv. Men Morten Krusborg besidder mere end strategisk snilde og forretningsforståelse - hans hjerte banker for landbruget, og han har selv haft fingrende nede i mulden. Og så er han rent menneskelig et rigtig godt match til ledelsen og Semler Agros værdier. Hans tilgang og fornemmelse for mennesker gør, at han altid har sit team med sig. Han går forrest, og folk følger ham naturligt, siger Morten Buus, der selv har varetaget driften indtil Morten Krusborgs ansættelse.

Tættere på kunderne

Semler Agro skal i de kommende år gennem en digital omstilling, der bringer virksomheden på forkant med udviklingen, så både kunder og montører lettere kan købe og få adgang til reservedele og serviceløsninger. Og det er en opgave, som den nye driftsdirektør ser frem til.

- Jeg er stolt over at blive en del af Semler Agro og bidrage med mine kompetencer indenfor ledelse, drift og digitalisering. Landbrug og maskiner står qua min opvækst på landet mit hjerte nært, og jeg ser frem til, sammen med kunderne og medarbejderne at sammenkæde branchens og vores styrker med markedets naturlige udvikling, og dermed at gøre salgs- og serviceoplevelsen mere intuitiv for alle, siger Morten Krusborg, der tiltræder som driftsdirektør den 1. november i år.

Ledergruppen i Semler Agro vil fremover bestå af fem mand, adm. direktør Morten Buus, salgsdirektør Lars Frederik Henningsen, økonomichef Frank Strunge, Herborgs direktør Keld Andersen og den nye driftsdirektør Morten Krusborg.

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next