bannerPos

Grimme overtager Asa-Lift

22-07-2020 11:33

Grimme er nu enejer af Asa-lift. Det oplyser Grimme i en pressemeddelelse. Dermed har Grimme købt de sidste 30 procent af virksomheden fra Sorø, som man i 2013 opkøbte 70 procent af.

Samarbejdet  mellem de to virksomheder har  udviklet  sig  meget  positivt  i  de  sidste  syv  år.  I løbet  af  denne  periode  steg  arbejdsstyrken  fra  70  til  over  130 ansatte.  Omfattende  investeringer  i  bygninger,  udvikling, produktion  og  salg  af  kundespecifikke  maskiner  skal give yderligere  vækst.  

- Med  Asa-Lift  og  Grimme har  vi  to  stærke  mærker  til  de  høje krav  inden  for  grøntsagsdyrkning.  Vi  vil  fortsætte  med  at  udvikle dette  segment  maksimalt  for  at  blive  markedsledende  med hensyn  til  innovation,  kvalitet,  kapacitet,  skånsomhed  og økonomi,  siger  Christoph  Grimme,  administrerende  direktør i den tyske virksomhed.

Med  over  30  produktgrupper  tilbyder Grimme/Asa-lift verdens  mest  omfattende  sortiment  af grøntsagsmaskinteknoligi  til  løg,  gulerødder,  rødbeder,  purløg, pastinak,  fennikel, selleri og så videre.

hka

Prioriter fosfor til majsen

Demonstrationsforsøg syd for Viborg trak godt 250 interesserede, da Velas torsdag afholdt Majstræf på Over Tolstrupsgaards arealer. Der var fokus på fosfor og intelligent brug af både handelsgødning og gylle.

Nye hytter giver mere tid til kalvene

Arnes Smedie udvikler og producerer kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Fokus på det rette match mellem ko og tyr

Med aAa-metoden tilføjes info om kvægets fysik som et vigtigt parameter til avlen. Hænger kvægbesætningens dyr fysisk godt sammen, påvirker det nemlig både sundhed og ydelse – og dermed bundlinjen - i positiv retning. Det mener Joost van der Horst, der rådgiver inden for metoden.

Skyd majssåningen et par uger for bedste udbytte

En god fremspiring i majsen kræver en ordentlig jordtemperatur – og det får man ikke i midten af april, lyder det fra grovfoderrådgiver fra Velas.

Seges: Ikke den første sag

Der har tidligere været lignende sager, hvor landmænd i retten både er dømt og frikendt for fejl begået af deres konsulenter, lyder det fra Troels Toft, plantedirektør i Seges.

Landmand slipper for at bøde for rådgivers fejl

En fejl i gødningsregnskabet begået af landmandens konsulent betød anklage for overgødskning og en bøde på 16.000 kroner. Konsulenten tog på vegne af landmanden sagen til retten, og landmanden er nu frikendt. - Historisk afgørelse, lyder det fra konsulenten, Vagn Lundsteen.

Videoer om so-overlevelse

Seges Svineproduktion og dyrlæge Andreas Birch fra Ø-Vet belyser i et samarbejde, hvor det er bedst at skride ind for at forebygge en lav so-overlevelse. Det kan man høre om i nye videoer fra Svineproduktion.dk.

Indgå forpagtningsaftaler hvis du ikke kan stå for presset

Sprøjteforbud i BNBO er »tvangs-økologisering«, lyder det fra forening, der har lagt sag an mod staten for tiltaget. Foreningen opfordrer landmænd til tage deres forholdsregler, hvis de alligevel vælger at skrive under på »frivillige« aftaler med kommunerne om pesticider.
Side 1 af 1925 (38483 artikler)Prev1234567192319241925Next