bannerPos

Brdr. Holst Sørensen præsenterer nye minilæssere

Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær præsenterer nye Giant minilæssere til Have & Landskab 2019-messen i Slagelse den 28. til 30. august.

Per Jørgensen

CEO og Journalist
12-08-2019 14:37
Giant introducerer modellerne G2200 og G2500, som består af seks nye 2.2 tons, og to 2.5 tons minilæssere, der er udstyret med Stage V-motorer, som reducerer emission og brændstofforbruget. Standardmodellerne er tilgængelige med høj løftearm for ekstra løftehøjde, mens X-TRA-modellen har lavere løftetårn, som egner sig til tungere løft inden for industri og entreprenør opgaver.

Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær præsenterer nye Giant minilæssere til Have & Landskab 2019-messen i Slagelse den 28. til 30. august.

De nye minilæssere kan leveres efter kundernes ønsker og behov, og det er muligt at vælge imellem seks forskellige modeller. Udover G2200 -modellen kan vælges en HD og HD Plus-model. Disse tre modeller er også tilgængelige som X-TRA-modeller med lavt løftetårn, der giver højere løftekapacitet på maskinen samt godt udsyn til redskaberne.

Modellerne med standardarm når en løftehøjde på over 2,8 meter, og tiplast på 1.400 kilo. X-TRA-modellen sikrer en øget tiplast på 2.054 kilo og en løftehøjde på 2,45 meter.

Ingen yderligere stramninger til landbrugets brug af sprøjtemidler lige om hjørnet

Den nye miljøminister Lea Wermelin (S) vil afvente undersøgelser, før hun eventuelt vil sætte gang i yderligere stramninger for landbrugets brug af sprøjtemidler. Dermed er forbud mod sprøjtning på §3-arealer også foreløbigt udskudt.

Lad markskydning fortsætte

Skydning af avlsdyr på marken skal nedbringes. Den praksis skulle hindre, at udegående dyr blev stressede af transport op til slagtning, og det bør kunne fortsætte, mener Erling Bonnesen, der har stillet to spørgsmål til fødevareministeren.

Fint udbytte i mosejorden

Onsdag eftermiddag kunne Jan Nørgaard endelig køre mejetærskeren ud i maltbyggen ved Store Vildmose i Vendsyssel. Nu køres der på højtryk, så alle afgrøder forhåbentlig er i hus inden onsdag i næste uge, hvor der igen er lovet regn.
Side 1 af 1611 (32209 artikler)Prev1234567160916101611Next