bannerPos

Sydamerika: Griseslagtning upåvirket af Covid-19 samt øget eksport

Den brasilianske slagtning af grise har været stort set upåvirket af Covid-19 i april og maj. Arkivfoto
31-07-2020 11:30

På trods af coronavirus, der påvirker slagteriarbejdere og har fået fabrikker til at lukke ned, forblev svineslagtningen praktisk taget stabil i april og maj i Brasilien. Derudover har Argentina oplevet et boost i deres eksport af kød, frugt og grøntsager.

Ministeriet for landbrug, husdyr og fødevareforsyning i Brasilien har sammen med interessenter fra produktionssektoren overvåget Covid-19-situationen og sagerne i anlæggene sammen med de foranstaltninger, der er truffet for at beskytte arbejderne i udførelsen af ​​deres opgaver, skriver pig333.com.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next