bannerPos

Oksemarked: Positive tendenser fortsætter

04-08-2020 13:47

Markedet for okse- og kalvekød følger sidste uges positive trend. Tilførslerne af slagtedyr er stabile, og afsætningen forløber godt.
 
Det skriver Danish Crown. Hjemmemarkedet melder om god efterspørgsel efter hakket kød og diverse udskæringer til dagligvarehandelens kampagner. Udsigten til sommervejr understøtter salget af udskæringer til grillen.
 
Eksporten til Sydeuropa forløber uændret. Der er god efterspørgsel efter rygge og filet og bedste kvalitet bagfjerdinger af kalv og okse.

 

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next