bannerPos

Nedbør forsinker såning i Europa

Dagsgraf: MATIF Hvede vs MATIF Rapsfrø i euro pr. ton Den europæiske rapspris, illustreret med den røde prisgraf, fortsætter ufortrødent den optur der blev skudt i gang ved årets begyndelse. Den seneste måned er hvedeprisen, illustreret med den sorte prisgraf, også kommet godt med op.

Peter Arendt

Markedsanalytiker minAgro.dk
09-10-2019 17:45

Såningen af hvede i Europa er ikke kommet alt for godt fra start i år i Frankrig. Frankrig der er Europas største hvedeproducent, har været underlagt store mængder af nedbør hen over september. ly i laden og afvente mere tørre vejforhold, før såningen af hvede igen kan tage fart.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next