bannerPos

Høsten går ikke for godt i USA

Dagsgraf: CBOT Majs i US-cent pr. bushel Majsprisen i USA er allerede opadgående. Med de seneste kvalitets og høstresultater fra det amerikanske landbrugsministerium, er der ikke noget der tyder på, at denne optur skal stoppe lige foreløbigt. Det gælder i øvrigt afgrødepriserne over en bred kam i hele verden.

Peter Arendt

Markedsanalytiker minAgro.dk
08-10-2019 17:02
Her hjemme er høsten af de primære afgrøder for længst overstået. Det er den ikke i USA og her går det ikke ligefrem efter planen. Både høst og kvalitet halter gevaldigt efter det normale og det kan gå hen og gavne afgrødepriserne også her hjemme i en positiv retning, i lang tid fremover.

Det går ikke så godt som forventet med at høste afgrøder i USA. Samtidig er kvaliteten af de amerikanske afgrøder heller ikke for god. igen, efter et ellers prissvagt år for især kornpriserne.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Danish Crowns salg af Tulip Ltd helt på plads

Danish Crowns salg af britiske Tulip Ltd til det Nasdaq-noterede amerikanske selskab Pilgrim’s Pride Corporation er nu gennemført.

Aarhus-rektor ser ikke noget problem i Markagers alternative kvælstoftal

Rektor på Aarhus Universitet Brian Bech Nielsen forsvarer professor Stiig Markagers ret til at ytre sig om udviklingen i kvælstofudledningen. Novana-rapporten er dog universitetets rådgivning til ministeriet, slår han fast.

Hvordan en bustur i 1993 førte til et landbrug med 2.500 ansatte

Tom Axelgaard var egentlig en jysk mælkeproducent, der sidst i 1980’erne så noget helt forkert i EU’s begyndende kvotepolitik. Men så åbnede Østeuropa sig pludselig.

Jagtrejsen er en stor risiko

Skyder du et vildsvin i udlandet, som er smittet med afrikansk svinepest, kan sygdommen overleve i kødet eller sætte sig på dit tøj, fodtøj, udstyr og hænder.

Markager bruges lystigt af medierne

Mindst 11 gange siden landbrugspakken blev vedtaget har professor Stiig Markager som eneste repræsentant for Aarhus Universitet deltaget i tv-indslag i enten TV-Avisen, TV2 Nyhederne eller Deadline for at tale om kvælstof.

Fleksibel BRSV-vaccine godkendt

Det Europæiske Lægemiddelagentur har godkendt den eneste BRSV-vaccine, der både kan gives ved forstøvning og injektion.
Side 1 af 1661 (33212 artikler)Prev1234567165916601661Next