bannerPos

Bestyrelsesmedlem i Arla afviser kritik

- Hvis vi lægger den enkelte forretningscase frem, så er der overhængende risiko for, at det når ud til vores kunder. Og så er det umuligt at drive forretning, siger Steen Nørgaard Madsen, bestyrelsesmedlem i Arla, til kritikken af, at Arla-bestyrelsen ikke informerer nok om tillæg og fradrag på specialmælk.

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
17-11-2020 04:11
- Jeg er slet ikke i tvivl om, at bestyrelsen kan fastsætte tillæg og fradrag, siger Steen Nørgaard Madsen, der er bestyrelsesmedlem i Arla Foods, til kritikken fra repræsentantskabsmedlemmerne Gregers Kristensen og Bent Lund.

Steen Nørgaard Madsen, der er bestyrelsesmedlem i Arla Foods og formand for Arla Area Council i Danmark, afviser kritikken af, at bestyrelsen ikke skulle overholde Arlas vedtægter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Efterspørgslen efter australsk hvede er stærk

I går skrev jeg om udsigten til en stor australsk hvedeproduktion. En af de største, landet har præsteret historisk set. Men efterspørgslen efter australsk hvede er ligeledes stor og hvedeprisen »down under« holder sig godt oppe til trods for de gode udsigter for den nye australske hvedehøst.

Fede svin leverer varen

Tykke og velpolstrede polte er tilsyneladende bedre polte – men de må ikke blive for tunge.

- Bare vi kunne få mere jord

Der er tydeligvis orden i tingene hos Lars Philipson, der har de perfekte forhold som planteavler på en fed, midtsvensk jord.

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.
Side 1 af 1988 (39753 artikler)Prev1234567198619871988Next