bannerPos

Skæv mediedækning

Prioriteringen af det politiske stof i de statsbetalte medier synes således efterhånden at have taget overhånd

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
12-08-2019 21:00

DER FOREGÅR I disse dage en debat i politiske kredse om, hvornår der skal indgås et nyt medieforlig. Kirke- og Kulturminister Joy Mogensen (S) mener, at en aftale først er på plads næste år. SF vil have en aftale i år. Ret beset interesserer det ikke ret mange andre end de mange medier, som stort set fra ende til anden er dybt afhængige af offentlig mediestøtte. Den almindelige, medieforbrugende dansker er nok ret ligeglad.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Ingen yderligere stramninger til landbrugets brug af sprøjtemidler lige om hjørnet

Den nye miljøminister Lea Wermelin (S) vil afvente undersøgelser, før hun eventuelt vil sætte gang i yderligere stramninger for landbrugets brug af sprøjtemidler. Dermed er forbud mod sprøjtning på §3-arealer også foreløbigt udskudt.

Lad markskydning fortsætte

Skydning af avlsdyr på marken skal nedbringes. Den praksis skulle hindre, at udegående dyr blev stressede af transport op til slagtning, og det bør kunne fortsætte, mener Erling Bonnesen, der har stillet to spørgsmål til fødevareministeren.

Fint udbytte i mosejorden

Onsdag eftermiddag kunne Jan Nørgaard endelig køre mejetærskeren ud i maltbyggen ved Store Vildmose i Vendsyssel. Nu køres der på højtryk, så alle afgrøder forhåbentlig er i hus inden onsdag i næste uge, hvor der igen er lovet regn.
Side 1 af 1611 (32209 artikler)Prev1234567160916101611Next