bannerPos

Manglende ydmyghed klæder ikke LFS

Det ville klæde LFS klart og tydeligt at melde ud i branchen, at man har begået en fejl, og at man beklager

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
13-08-2019 21:00

DET ER EN yderst kompliceret affære, vi omtaler i dagens avis, hvor vi bruger en del krudt på sagen mellem Solvang Svineavl og Landbrug & Fødevarer, Svin (LFS). I sådanne komplicerede sager skal man passe på med at gøre sig til dommer, fordi en kompliceret sag af gode grunde indeholder mange nuancer. Derfor er det godt og betryggende, at vi har domstolene til at træffe juridiske afgørelser.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Ingen yderligere stramninger til landbrugets brug af sprøjtemidler lige om hjørnet

Den nye miljøminister Lea Wermelin (S) vil afvente undersøgelser, før hun eventuelt vil sætte gang i yderligere stramninger for landbrugets brug af sprøjtemidler. Dermed er forbud mod sprøjtning på §3-arealer også foreløbigt udskudt.

Lad markskydning fortsætte

Skydning af avlsdyr på marken skal nedbringes. Den praksis skulle hindre, at udegående dyr blev stressede af transport op til slagtning, og det bør kunne fortsætte, mener Erling Bonnesen, der har stillet to spørgsmål til fødevareministeren.

Fint udbytte i mosejorden

Onsdag eftermiddag kunne Jan Nørgaard endelig køre mejetærskeren ud i maltbyggen ved Store Vildmose i Vendsyssel. Nu køres der på højtryk, så alle afgrøder forhåbentlig er i hus inden onsdag i næste uge, hvor der igen er lovet regn.
Side 1 af 1611 (32209 artikler)Prev1234567160916101611Next