bannerPos

Tid til økologi-selvransagelse

Det røde Ø-mærke fejrer i år 30 års jubilæum. Og ifølge læserbrevsskribenterne er det vigtigt, at det bunder i troværdighed hos forbrugerne.

AF: DEBATINDLÆG

16-07-2020 11:58
Økologer skal se indad og vurdere, hvordan man sikrer troværdigheden, og herunder får stoppet den kritisable gødningspraksis, som Torben Tornvig Christensen tidligere har beskrevet indenfor økologien, mener læserbrevsskribenterne.

Af : Mads Helms, Isenbjergvej 19, 7361 Ejstrupholm, økologisk mælkeproducent og medlem af Økologisk Landsforenings bestyrelse og Søren Bilstrup, Holstebrovej 478 7860 Spøttrup, planteavler og formand for Økologisk Landsforenings planteavlsudvalg.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next