bannerPos

Blandt blinde er den enøjede konge

En landmand med godt 21 hektar fordelt på to marker, skal, når han skal leve op til samtlige krav, have syv marker på den store mark med 14 hektar, der alle repræsenterer noget forskelligt, skriver planteavlsrådgiveren Ann Louise Worsøe Jørgensen.

AF: DEBATINDLÆG

07-08-2020 11:14
Planteavlsrådgiver kalder tast selv-systemet i Landbrugsstyrelsen for akademikernes svar på et hamsterhjul.

Af Ann Louise Worsøe Jørgensen, planteavlsrådgiver og bestyrelsesmedlem i Bæredygtig Landbrug, Klausholmvej 56, 9460 Brovst

Vi har gang på gang himlet over datotyranniet eller det tåbelige i den usaglige regulering – der sælges til landmændene for surt optjente skattekroner.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next