bannerPos

Tror fortsat på afsætningskoncept for limousinekød

Limousineforeningen og firmaet Tamaco tror fortsat på ideen om et nyt og rummeligt afsætningskoncept for limousinekød. Og det selvom der endnu ikke er lave aftaler i detailleddet.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
05-08-2020 21:17
Formand fortsætter på posten i Dansk Limousine Forening.

Det er endelig lykkedes – efter flere corona-betingede tilløb – at afholde generalforsamling i Dansk Limousine Forening. Og her kunne formand Søren Grunnet dels aflægge sin beretning, dels glæde sig over genvalg på formandsposten.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Øko-drift deler bornholmske politikere

Forleden var der uenighed mellem højre og venstre i kommunalbestyrelsen på Bornholm om, hvorvidt regionskommunen skal støtte opkøb at landbrug til øko-omlægning.

Vi har brug for et grønt landbrug

Forud for efterårets forhandlinger om grøn skattereform lyder det her fra to af Venstres ordførere, at partiet går ind for en co2-afgift. Det må dog ikke betyde, at der bliver sendt arbejdspladser ud af landet.

Arla forventer britiske prisstigninger ved hårdt brexit

Det britiske marked var lukrativt for Arla i årets første halvår. Men med 100 dage tilbage af den midlertidige overgangsordning, stiger nervøsiteten nu hos Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arla Europa. Det skriver Fødevarewatch.

Min oplevelse med påstået overgødskning på grund af konsulentfejl

I weekenden skrev Effektivt Landbrug om en landmand, der i retten var blevet frikendt for overgødskning efter, at hans konsulent havde begået en fejl i gødningsretten. Det fik Jørgen Mose Hansen til at huske på sin egen sag, som han fortæller om her.
Side 1 af 1926 (38516 artikler)Prev1234567192419251926Next