bannerPos

Seges vil se nærmere på parvis opstaldning af kalve

Mens Tesco ikke længere vil acceptere mælk fra producenter, der opstalder kalvene enkeltvis, vil Seges se nærmere på, hvilke fordele og ulemper, der er ved fællesopstaldning frem for enkeltvis opstaldning, hvor kalvene kan se og røre hinanden. Arkivfoto
Mens den internationale supermarkedskæde Tesco forlanger par- eller gruppevis opstaldning af mælkeleverandørernes kalve, har Seges søgt midler til at undersøge fordele og ulemper ved parvis opstaldning.

Den internationale supermarkedskæde Tesco med hovedsæde i Storbritannien, hvor man sidder på en tredjedel af dagligvaremarkedet, besluttede for nylig kun at acceptere mælk og mejeriprodukter fra bedrifter, som opstalder deres kalve i grupper eller som minimum parvis, skriver Seges.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB sætter ny verdensrekord med Fastrac Two-traktoren

JCB's Fastrac Two-traktor kan køre over 217 kilometer i timen i gennemsnit, hvilket gør det til verdens hurtigste traktor.

Tættere samarbejde om biogas-rådgivning skal give landmanden mere på bundlinjen

Landbrugets videnscenter Seges og rådgivningsvirksomheder i Dansk Landbrugsrådgivning går nu sammen om at styrke rådgivningen på biogasområdet.

Afrikansk svinepest nærmer sig Tyskland

Det er ikke kun i Asien, at den afrikanske svinepest flytter sig. I det vestlige Polen har myndighederne fundet ASF i et vildsvin, blot 80 kilometer fra den tyske grænse.

Velbesøgt Agritechnica

Rekord mange besøgende af internationale gæster, mere end 130.000.

Professionel reservedelsforsyning

Sjørup Gruppen møder sine kunder og sine underleverandører af nye komponenter på Agritecnica. Her er, hvordan virksomheden arbejder:

Højesteret må afgøre spildevands-tvist

Peter Kiær, bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug og Fair Spildevand, kalder Ole Christiansens spildevandssag for meget principiel.

Generationsskifte og pension kræver forberedelse

Det kræver mange overvejelser, når pensionen og generationsskiftet skal forberedes. Seges satte sammen med SLF, KHL og LRS fokus på emnet, da de torsdag aften havde inviteret til møde i Vojens.
Side 1 af 1696 (33904 artikler)Prev1234567169416951696Next